Modanın zamanı: Müge Süar

Zamanla yarışan moda tasarımcılarına zaman ve saatler hakkındaki fikirlerini sorduk.

Giriş Tarihi: 21.02.2019 11:00 Güncelleme Tarihi: 21.02.2019 11:02

Kaç adet saatiniz var?
Ben her kıyafetine ve ortama göre saat değiştiren biri değilim. Saatin de parfüm gibi kişisel ve kalıcı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Sizinle bütünleşmesi ve birlikteliğin zamana yayılması gerektiğini savunuyorum. Güncel olarak kullandığım üç kol saatim var. Biri çok severek taktığım 1967 model bir Omega. Saatin zamana meydan okuyan zarafeti, inceliği, zamanında babam tarafından kullanılmış olması ve hâlâ aksamadan çalışması saate hayranlığımı artırıyor. Bir diğeri tamamen zamansız bir tasarım olan ve her daim beğenerek takacağım Rolex Oyster Perpetual Datejust 31mm. Üçüncü saatim ise Casio Edifice. Beni tamamladığını düşündüğüm bir saat.

Klasik modellerle mi, yenilikçi modellerle mi ilgilenirsiniz?
Tercihim klasik modeller. TAG Heuer Monaco ile Rolex Submariner erkek saatleri içinde favorilerim. Teknolojik saatleri kişisel bir aksesuar değil, hayatımızı kolaylaştıran bir ekipman olarak görüyorum.

Bileğinizdeki saati edinme hikâyenizi anlatır mısınız?
Şu an taktığım saat Casio Edifice, erkek arkadaşımın saati. Çok beğendiğimi söylediğim dakikada çıkartıp bana verdi ve üç yılı aşkın bir süredir aralıksız takıyorum. Yaşam tarzıma ve bunun yanı sıra gece kıyafetleri dahil olmak üzere her kombine mükemmel uyum sağlıyor.

Müge Süar'a Casio Edifice model saatini erkek arkadaşı hediye etmiş.

BİZE ULAŞIN