Samsung ve Yasemin Özilhan'ın Galaxy Z Flip5 yolculuğu

Samsung Electronics Türkiye, Yasemin Özilhan'ın ev sahipliğini üstlendiği etkinlikte birlikte çıktıkları Galaxy Z Flip5 yolculuğunu paylaştı

Giriş Tarihi: 14.09.2023 10:49 Güncelleme Tarihi: 14.09.2023 10:53

Samsung'un en yeni katlanabilir telefonlarından Galaxy Z Flip5, Six Senses Kocataş Mansions'da Yasemin Özilhan'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Etkinliğe katılan Aslı Şen, Berrak Tosyalıoğlu, Gizem Hatipoğlu ve Selin Öztarhan gibi isimler Galaxy Z Flip5'in şık ve benzersiz katlanabilir telefon deneyimini tecrübe etme şansı yakaladı.

Gökhan Alacahanlı: "Galaxy Z Flip5 hayata farklı bakmayı sevenler için tasarlandı"

Samsung Türkiye Mobil İş Birimi Pazarlama Direktörü Gökhan Alacahanlı, Samsung Galaxy Flip5 ve Yasemin Özilhan ile olan yolculukları için, ''Yasemin Hanım'la Flip serüveninin neredeyse en başından beri bir aradayız. Bugün kendisiyle beraber bizimle bu deneyimi paylaştığınız için çok mutluyuz. Zira uzun süredir bireysel deneyiminin de parçası olmak kurumumuz için çok kıymetli. Galaxy Z Flip5, kullanıcılarına sunduğu yenilikler ve teknik donanım anlamında da tasarımıyla örtüşür şekilde istenilen tüm yetkilere sahip olmasıyla en dikkat çeken modellerimizin başında geliyor. Hayata farklı bakmayı sevenler ve standardın dışına çıkmak isteyip, bir yandan da konforundan ödün vermek istemeyen kullanıcılar için tasarlanan Galaxy Z Flip5, en az kullanıcıları kadar bizi de heyecanlandırıyor'' ifadelerini kullandı.



Yasemin Özilhan: "Akıllı telefonlar sizi teknoloji ve moda arasında çok keyifli bir yere konumlandırıyor"

Flip ailesinin uzun süredir hem kullanıcısı hem de yüzü olan Yasemin Özilhan, ailenin üyeleri ve deneyimi için düşüncelerini, "Ailenin tüm üyelerini yakından tanıdığım için, her yeni üyenin bir önceki nesilden ayrılan yönlerini görmem çok daha rahat oluyor. Flip ailesinin tüm sürümleri, bir önceki nesilden daha gelişmiş ve beklentilerimi doğrudan karşılayacak biçimde. Galaxy Z Flip5'i deneyimlediğim bu kısa süre içerisinde söyleyebilirim ki telefonu şimdiden çok sevdim. Yaşadığımız dönem ve hayatın temposu, zamanın akışını çok daha kıymetli hale getiriyor. Bu da, bize eşlik eden tüm cihazların aynı doğrultuda kompakt olması gerekliliğini de beraberinde getiriyor. Ve belki de en etkilendiğim nokta estetik keyif... Katlanabilir akıllı telefonlar sizi her zaman daha farklı hissettirirken aynı zamanda standardın dışına çıkmanızı sağlıyor. Ben Flip ailesine dahil olduğum ilk dönemlerde hem katlanıp hem de düz ekranlı kullanılabilen bir ürünün bu kadar iyi performans göstermesine çok şaşırıyordum. Zaman geçtikçe şunu söyleyebilirim ki katlanabilir telefonla çok iyi sonuçlar alıyorum. Çevremden aldığım geri dönüşlere bakarak, katlanabilir akıllı telefonların sizi teknoloji ve moda arasında çok keyifli bir yere konumlandırdığını söyleyebilirim" şeklinde ifade etti.

Cebe sığabilen en iyi cihaz

Davetliler, Galaxy Z Flip5'in yapay zeka çözümleri ile güçlendirilmiş kamera deneyimini test etme imkanı da buldular. Düşük ışıkta bile yaratıcı olmanızı sağlayan geliştirilmiş Nightography özelliğiyle fotoğraf ve videoları optimize eden yapay zeka destekli görüntü işleme (ISP) algoritması, ayrıntıları ve renk tonunu geliştirirken, düşük ışıklı görüntülerdeki görsel parazitleri düzeltebiliyor.

Galaxy Z Flip5'in yeni Flex Window kapak ekranı ise, önceki nesle göre 1,78 kat daha büyük olmasıyla çeşitli yeni özellikleri içerisinde bulunduruyor. Galaxy Z Flip5'in ekran materyali Gorilla Glass Victus 2 ile güçlendirilerek dayanıklılığı artırıldı. Galaxy Z Flip5, kullancılarına sunduğu benzersiz tasarımla beraber, Flex Window kapak ekranı sayesinde kullanıcılar hızlı ve zahmetsiz bir deneyimi de beraberinde getiriyor. Hayatın akışında en çok ihtiyaç duyulan müzik çalma ya da hava durumu kontrolü gibi kullanımlar telefon kapağını dahi açmadan kullanılabilir bir seviyeye ulaşıyor. Cihazı açmadan cevapsız aramalara geri dönmek ve metin mesajlarına hızlı yanıt vermek yine Galaxy Z Flip5 ile mümkün hale geliyor.

Galaxy Z Flip5'in benzersiz tasarımı ve form faktörü, Samsung Galaxy akıllı telefonlarında en çeşitli kamera deneyimini sunuyor. Esnek Mod'da çekilen fotoğraflar hızlı ve kolayca düzenlenebiliyor. Ayrıca, Flex Window kapak ekranındaki Hızlı Görüntüleme ile görüntüleri incelemek ve düzenlemek çok daha pratik.

Samsung Galaxy Z Flip5 hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ya da satın almak için https://shop.samsung.com/tr/galaxy-z-flip5 adresini ziyaret edebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN