The Bodrum Edition 2023 yaz sezonuna hazır

Ian Schrager imzalı yeni lüks anlayışının Türk Riviera’sındaki en popüler durağı The Bodrum EDITION, 14 Nisan Cuma günü 2023 yaz sezonu için kapılarını yeniden açıyor.

Giriş Tarihi: 17.04.2023 15:25 Güncelleme Tarihi: 17.04.2023 15:37

Ian Schrager imzalı yeni lüks anlayışının Türk Riviera'sındaki en popüler durağı The Bodrum EDITION, 14 Nisan Cuma günü yeniden kapılarını açıyor. Kendine özgü eğlence anlayışı ve popüler konuklarıyla unutulmaz bir yaza daha hazırlanan The Bodrum EDITION, heyecan verici etkinlikleri ve pop-up projeleriyle yine oldukça iddialı.



Büyük ilgi gören "Full Moon" partileriyle bu yaz da ses getirecek olan The Bodrum EDITION, konuklarını gün batımında altın kumlu plajında ateş dansına çağırırken çok özel Dj'lerin performanslarıyla unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak. Özel programlarla konukların enerjilerini artıran ve sağlıklı öğünlerle formda tutan "Bootcamp" etkinlikleri de yaza dair en yeni başlıklardan. Birçok sanatçıyla sezon boyunca yapılacak sanat projeleri de sezonun en önemli detaylarından.

The Bodrum EDITION, Yalıkavak Marina'ya 3 kilometre uzaklıkta. Butik otel kurgusuyla yarattığı özgün dünyasında tümü özel tasarım mobilyalar ve etkileyici mermer banyolara sahip 108 oda, süit ve bir villa bulunuyor. Üç katlı, ödüllü "The Villa" Bodrum'da ayrıcalıklı tatil yapmak isteyenlerin öncelikli yaz rotasında her sezon ilk sırada yer alıyor. Dört yatak odası, geniş banyoları, özel yüzme havuzu ve bahçesiyle The Villa, muhteşem Ege Denizi manzarası eşliğinde konuklarını büyülemeye devam edecek.



The Bodrum EDITION, özel SPA deneyimiyle de fark yaratıyor. 2000 metrekarelik alanda kişiselleştirilmiş tüm hizmetler ve sağlıklı yaşama dair her detay özenle sunuluyor. The SPA'da geleneksel Türk hamamından iki adet özel Himalaya tuzu uygulama odasına, saunadan buhar odasına, havuzdan 8 adet farklı uygulama odasına uzanan birçok seçenek yer alıyor. Zamansız teknikleri, yenilikçi hizmetlerle harmanlayan The SPA, sezon boyunca tüm konuklarına rahatlamaları ve yenilenmeleri için eşsiz bir olanak sağlıyor.




The Bodrum EDITION'da tüm konukların kendini şımartabileceği birçok restoran ve bar da yer alıyor. Yalıkavak'da mükemmel bir konuma sahip olan Beach Club, en ünlü Dj'ler ve sanatçıların setin başına geçtiği çok özel partilere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Gündüzleri daha rahat akşamları ise daha eğlence odaklı olan sahil restoranı Morena'da ise yine bu yaz İstanbul'un beğenilen Inari Kujira'sı Japon esintili menüsüyle konuklarını ağırlayacak.





Dünyaca ünlü şef Diego Munoz'un imza açık hava restoranı BRAVA, geleneksel Türk lezzetleriyle zenginleştirilmiş Latin Amerika esintili menüsüyle şefin köklerine saygı duruşu niteliğinde. BRAVA'nın barında yer alan klasik ve deneysel kokteyl seçkisinde de Latin Amerika notalarının izi var. Ayrıca geleneksel lezzet arayanlar için de ünlü şef Osman Sezener'in KITCHEN'ı Bodrum için en ideal buluşma noktası. Sezener'in otelin bahçesinden ve yerel çiftliklerden topladığı malzemelerle hazırladığı özel menüsü farklı bir alternatif sunuyor.

BİZE ULAŞIN