Güçlü Adımlar

The Oppenheim Group'un Başkanı ve Kurucusu olarak Jason Oppenheim’ı ve başarı dolu kariyerini keşfedin.

Giriş Tarihi: 27.03.2023 14:15 Güncelleme Tarihi: 12.04.2023 17:20

The Oppenheim Group Başkanı ve Kurucusu olarak Jason Oppenheim, Güney Kaliforniya'daki seçkin mülklerin alıcılarını ve satıcılarını temsil etmekten sorumlu bir ekibe liderlik ediyor. Yakın zamanda seçkin International Property Awards tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki En İyi Emlakçı olarak kabul edildi. Aynı zamanda Wall Street Journal, The Hollywood Reporter ve Variety başarılı emlakçıyı ve şirketini yıllık listelerinde sürekli olarak Los Angeles'ın önde gelen acentesi olarak duyurdu.

Jason ayrıca emlak camiasında ve ötesinde, varlıklı ve ünlü müşterilerine lüks evler satarken komisyonculuğunun ve acentelerinin rol aldığı iki hit Netflix şovunun yıldızı olarak büyük ilgi görüyor: Selling Sunset ve Selling the OC. 3 milyar dolardan fazla satışla, şu anda 300 milyon dolardan fazla aktif listeye sahip ve sürekli olarak Güney Kaliforniya'da satış rekorları kırıyor.


Jason, Phi Beta Kappa'dan mezun olduğu ve sınıfının birincisi olduğu UC Berkeley'den hukuk diplomasını ve lisans derecesini aldı. UC Berkeley'deyken Siyaset Bilimi ve Hukuk Çalışmaları Bölümlerinde eğitmen olarak görev yaptı. Hukuk fakültesinden sonra uluslararası hukuk firması O'Melveny & Myers'ın Los Angeles ofisine katıldı ve burada Enron Corporation'ın eski CEO'su da dahil olmak üzere çok çeşitli kurumsal müvekkilleri multi milyar dolarlık bir toplu hukuk davasında temsil etti. Enron ceza davasını halka duyurdu. Daha sonra Intel Corporation'a karşı dünya çapında bir tekelleştirme davasında Advanced Micro Devices'ı temsil etti. Jason'ın deneme çalışması, diğerleriyle birlikte The American Lawyer, New York Times, Los Angeles Times ve diğer büyük yayınlarda belirgin bir şekilde yer aldı.


Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Mahkemesinde önemli bir zafer de dahil olmak üzere başarılı bir hukuk kariyerinin ardından Jason, büyük-büyük-büyükbabasının City's'in ilk gayrimenkullerinden birini başlattığı 1889'da başlayan beş nesillik aile emlak geleneğini takip etmek için hukuk mesleğini bıraktı. Başlangıçta Coldwell Banker'a katıldı ve kendini ve ekiplerini kısa sürede Nation'ın önde gelen emlakçılarından biri olarak kabul ettirdi ve Batı Kıyısındaki 1 numaralı Emlak Ekibi olarak tanındı. Bu işte sadece üç yıl geçirdikten sonra Jason, West Hollywood'da Sunset Blvd'nin köşesinde The Oppenheim Group'u kurdu. Sunset Plaza Dr. ve yakın zamanda Newport Beach, San Diego ve Cabo San Lucas'ta da yeni ofislerle şirketini genişletti. Başarılı kariyerinin yanı sıra Jason zindelikten, modadan ve seyahat etmekten hoşlanıyor. Seyahat tutkusu onun beş kıtada yetmiş beşten fazla ülkeyi ziyaret etmesini sağladı.

BİZE ULAŞIN