Modern Juventus'un ilk adımları

İtalyan futbol takımı Juventus, dijital dünyada kripto parasıyla var olmaya hazırlanıyor. Önümüzdkei dönemde Juve adından çok daha fazla söz ettirecek.

Giriş Tarihi: 25.09.2018 16:10 Güncelleme Tarihi: 25.09.2018 16:10
Son yılların en konuşulan transferlerinden birinin tarafı olan Juventus, adından daha çok söz ettirmeye kararlı. Portekiz milli takımı ve Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu bir anda kadrosuna katan Juve, bu kez farklı bir projeyle radarımıza takıldı. İtalyan temsilci, kripto para furyasının son aktörlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Futbol taraftarları için kurulan sosyal platformda yatırım yapılabilecek olan "Fan Token Offering" aynı zamanda taraftarların kulüple olan iletişimininde de rol oynayacak. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Fan Token Offering hakkında şu an için kısıtlı bilgiye sahibiz. Juventus yetkilisi Giorgio Ricci konuyla ilgili, "Dünya çapındaki hayran kitlemizle üst düzeyde etkileşim kurmak için yeni fırsatlar sunabileceğimize inanıyoruz." dedi. Juventus, Ronaldo sayesinde popülaritesine artı puanlar kazandırırken; arkasına aldığı rüzgarı kolay kolay kaybetmeyecek gibi görünüyor.
BİZE ULAŞIN