Demi Lovato'dan ilk açıklama geldi

Aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılan ABD'li pop şarkıcısı Demi Lovato, ilk kez açıklama yaparak uyuşturucuyla mücadeleye devam ettiğini belirtti.

Giriş Tarihi: 06.08.2018 16:02 Güncelleme Tarihi: 06.08.2018 16:03

Geçtiğimiz ay aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılan ABD'li popçu Demi Lovato, uyuşturucuyla mücadeleye devam ettiğini belirtti.

'HER ZAMAN AÇIK OLDUM'
Demi Lovato, instagram'da "Alışkanlığımla ilgili yolculuğum hakkında her zaman açık oldum" şeklinde başlayan açıklamasında, "Öğrendiğim şey, bu hastalığın zamanla yok olan veya solan bir şey olmaması. Mücadele etmek zorunda olduğum bir şey ve mücadele henüz tamamlanmadı" ifadelerini kullandı.

'TEDAVİYE DEVAM ETMEM GEREKİYOR'
25 yaşındaki ABD'li şarkıcı, Tanrı'ya, hayranlarına, ailesine, ekibine ve Los Angeles'taki Cedars-Sinai Medical Center'da bulunan sağlık personeline teşekkür ederken, "Şimdi iyileşmek için zaman, sağlıklı olmaya odaklanma ve tedaviye devam etmem gerekiyor" dedi.

24 Temmuz'da hastaneye kaldırılan Lovato'nın hangi maddeleri kullandığı kamuoyuna açıklanmadı. Demi Lovato, uzun zamandır uyuşturucu sorununun yanı sıra yeme bozukluğu ve bipolar hastalığıyla da mücadele ediyor.

Çocuk oyuncuyken yıldızı parlayan, 'Confident' albümüyle 2015'te Grammy'e aday gösterilen ünlü popçu, 'Sorry Not Sorry', 'Skyscraper' ve 'Heart Attack' şarkıları ile müzik listelerinde ilk 10'a girmeyi başarmıştı.

BİZE ULAŞIN