The Big Bang Theory final yapıyor

Ülkemizde de yayınlanan 'The Big Bang Theory' dizisinin yıldızı Kaley Cuoco, dizinin final yapacağının açıklanmasının ardından Instagram'da duygusal bir mesaj paylaştı.

Giriş Tarihi: 25.08.2018 10:13

12 sezondur rol aldığı diziye veda etmeye hazırlanan 32 yaşındaki oyuncu, şunları yazdı: "Hayallerimin gerçeğe dönüştüğü, hayatımı değiştiren bir macera oldu. Hangi tarihte sona ererse ersin, kalbim hep parçalara ayrılacaktı. Gözyaşları içinde söz veriyorum; en iyi final sezonunu sunacağız."

ABD tarihinin en uzun süre yayın hayatına devam eden komedi dizilerinden The Big Bang Theory'nin 24 Eylül'de başlayacak sezonu son olacak. Dizi, Mayıs 2019'da final yapacak.

Jim Parsons'un canlandırdığı ve sosyal becerileri yetersiz bir bilim insanı olan Sheldon Cooper karakteriyle akıllara kazınan dizinin finaliyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"12 sezondur The Big Bang Theory'yi destekledikleri için izleyicilerimize sonsuza dek minnettar kalacağız. Dizinin yakaladığı başarı için minnettarız, The Big Bang Theory'ye tarihe geçecek yaratıcılıkta bir son armağan edecek final sezonu ve final bölümü için çalışıyoruz."

BİZE ULAŞIN