Johnny Depp iflasın eşiğinde

Karayip Korsanları'nın Jack Sparrow'u, Johnny Depp'in müsrifliği yüzünden iflasın eşiğinde olduğu ileri sürüldü. 400 milyon dolardan fazla serveti olduğu tahmin edilen Depp'in belgelenen aylık harcamalarının 2 milyon doları bulduğu açıklandı.

Giriş Tarihi: 02.02.2017 10:43 Güncelleme Tarihi: 02.02.2017 10:47

Bu yıl Karayip Korsanları 5: Salazar'ın intikamı ile seyirci karyısına çıkmaya hazırlanan Johnny Depp'in gelirlerini kötü yönettiği iddiasıyla 25 milyon dolarlık tazminat davası açtığı The Management Group'tan sert hamle geldi. Karşı dava açan firma, ünlü oyununcunun harcamalarını gözler önüne serdi.

Vergi borçlarını zamanında ödemedikleri için Johnny Deep'i 5,7 milyon dolar zarara soktuğu iddia edilen firma; ünlü oyuncunun yüz yüze olabileceği herhangi bir maddi sıkıntıdan kendisinin sorumlu olduğunu öne sürdü.

"Ayağını yorganına göre uzatmayı reddetti"

"Finansal durumuyla ilgili tekrar eden uyarılara rağmen ayağını yorganına göre uzatmayı reddetti" diyen firmaya göre Johnny Depp, 14 evi için 75 milyon dolardan fazla harcadı. The Deadline internet sitesi tarafından elde edilen dava dosyası, aktörü aşırı harcama yapmakla suçluyor.

Geçen yıl ayrıldığı eski eşi Amber Heard ile boşanma davası basına sızan ve aylarca magazin basınının manşetlerinde olan Johnny Deep'in bu davadan da başı ağrıyacağa benziyor. İşte iflasın eşinde olduğu önü sürülen Hollywood'u yıldızının bilinen servetinin bir bölümü: Hollywood'da 14 ev Bahamakar'da takımada Fransa'da şato Kentucky'de çiftlik 18 milyon dolarlık yat 45 lüks otomobil Özel jet 500 parça sanat eseri koleksiyon(Warhol, Klimt, vb.) 70 nadir gitar

BİZE ULAŞIN