O isimler de evet dedi!

Rıdvan Dilmen'in Anayasa Referandumu için başlattığı tarihi kampanyaya sanat, spor ve televizyon camiasından destek yağıyor. Birçok isim çektiği videoyla 'evet' diyerek zinciri devam ettirdi. İşte o isimler...

Giriş Tarihi: 28.01.2017 16:24 Güncelleme Tarihi: 28.01.2017 16:25

Rıdvan Dilmen'in Anayasa Referandumu için başlattığı tarihi kampanyaya sanat, spor ve televizyon camiasından destek yağıyor. Birçok isim çektiği videoyla 'evet' diyerek zinciri devam ettirdi. İşte o isimler:

Arda'nın Dilmen'e cevabı ise gecikmedi. "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım" diyen Arda, "Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ (Milli futbolcu): Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?

Murat Boz ise "Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?" videosunu paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı.

Ersin Düzen: Abdulkadir Karagöz teşekkür ederim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım.

AHMET ÇAKAR (Eski hakem-Yorumcu): Güçlü bir Türkiye için ben de varım.

Ertem Şener: Daha büyük, daha güçlü bir Türkiye için tabii ki ben de varım.

İbrahim Tatlıses, "Güçlü bir Türkiye için ben de varım." dedi ve ekledi: "Sen de var mısın Sibel Can?"

Mustafa Ceceli: "Cumhurbaşkanlığı özel kalem müdürü sayın doktor Hasan Doğan çağrınızı aldım 'Güçlü bir Türkiye için' elbette bende varım. Değerli arkadaşlar, sizleri kan dökmeye çağıranları değil demokratik seçim hakkınızı yapmak üzere sandığa davet edenlere itibar ediniz teşekkürler"

Alişan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve sunucu Ece Erken'le çektiği videoda, "Ben de sayın bakanın Numan Kurtulmuş ve Ece ile birlikte büyük ve güçlü Türkiye için 'Ben de varım' diyoruz" dedi.

Murat Yıldırım: Biz çok büyük bir ülkeyiz. Çok güçlü bir ülkeyiz. Daha büyük olabilmek, çok daha güçlü olabilmek için evet ben de varım.

Nihat Hatipoğlu: "Cumhurbaşkanlığı özel kalem müdürü sayın doktor Hasan Doğan referandum ile ilgili çağrınızı aldım çok başlılıktan ve kaostan kurtulabilmek için tek nefes ve tek yürek olabilmek için aydınlık bir gelecek için ve evette hayır olduğuna inandığım için bende evet diyorum"

Cem Uçan paylaşımında "Berda Yasir çağrını aldım. 'Güçlü bir Türkiye için' bende sonuna kadar varım. Hakan Yukfaçıgil sende var mısın?" dedi.

Ömer Döngeloğlu, Mekke'de çektiği videoda, "Milletim için, memleketim için, ülkem için, vatanım için evet, ben de varım, sen de var mısın?" ifadelerini kullandı.

Serdar Tuncer: "Büyük ve güçlü bir Türkiye için yoksam, ben niye varım?"

Nihat Doğan: "Ben de milletimin, devletimin bu kutlu yürüyüşünde sizler gibi bağımsız, güçlü bir Türkiye için 'Evet' diyorum"

HİDAYET TÜRKOĞLU (Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı): Büyüyen ve güçlü bir Türkiye için evet.

Hakan Akkaya: "Sevgili NEYAD başkanımız Nilgün Diptaş'a cevaben daha güçlü ve daha güvenli bir Türkiye için bende varım, evet diyorum"

FATİH TEKKE (Teknik direktör): Ülkemiz tarihi, siyasi açıdan önemli bir kırılma noktasından geçiyor. Güçlü bir Türkiye, güçlü bir vatan için 'evet' diyorum.

Yeşim Salkım: Referandumda evet oyu vereceğim. Çünkü bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Herkesin hayrına olacak şeyler varsa Anayasa bile değişmelidir.

West Ham United'da forma giyen Gökhan Töre, Twitter hesabından bir video paylaşarak, şunları söyledi:

"Tanju abi, güçlü Türkiye için, vatan için, millet için ben de varım. Hakan Çalhanoğlu sen de var mısın?"

Hakan Çalhanoğlu: "Gökhan kardeşim, mesajını aldım. Vatanımız için, milletimiz için, büyük Türkiyemiz için ben de varım"

BİZE ULAŞIN