Merak uyandırıcı ve davetkâr bir koku Reveal Calvin Klein Men

Parfüm seçimi son derece hassas bir konu. Sürdüğünüz koku teninizle bütünleştiğinde sizi yansıtmalı, formülündeki baskın esanslarıyla bir merak uyandırmalı ve aynı zamanda da sizi temsil etmeli... Calvin Klein'in yeni kokusu Reveal Men, tam da bu özelliklere sahip bir parfüm arayanlara hitap ediyor.

Giriş Tarihi: 24.03.2015 14:23 Güncelleme Tarihi: 24.03.2015 14:26

Kullandığı parfüm ile baştan çıkarmayı seven ve biraz da 'çapkın' olan kadınlara hitap eden Reveal Calvin Klein Women piyasaya çıkmıştı. Merak uyandırıcı olduğu kadar davetkâr bir kokusu da olan parfümün artık bir kavalyesi de var: Reveal Calvin Klein Men. Reveal Calvin Klein Men, kadın ve erkek arasındaki baştan çıkarma oyununun yeni oyuncusu diyebiliriz.

Markanın yeni kokusu duygulara önem verdiği kadar enerjik bir yapıya sahip olan erkeklere hitap ediyor. Tene sıkıldığı andan itibaren tazelik hissi uyandıran koku, aynı zamanda büyüleyici ve gizemli bir havaya da bürünüyor. Kokunun tepe notasında yer alan kristalize zencefil, parıltılı yapısı ve tazeliğin canlandırıcı patlaması ile duyuları ateşliyor. Tuz akorunun baştan çıkarıcı etkisi ile duygular derinleşerek 'karşı konulmaz erkek' hissi uyandırılıyor. Kokunun dip notası, hipnotize eden vetiver ve amberin güçlü ve derin etkisi ile tende kendisini gösteriyor.

BİZE ULAŞIN