McDonald’s Türkiye, Gıda Güvenliğine Öncelik Veriyor

Dünyanın önde gelen restoran zincirlerinden McDonald’s, kurulduğu günden bu yana yenilikleri ve hızlı servis sektörüne yaptığı katkılarla sektördeki yerini koruyor.

Giriş Tarihi: 25.08.2023 16:24 Güncelleme Tarihi: 28.08.2023 13:37

"Bu Lezzete Güven"

McDonald's Türkiye CMO'su Özdeş Dönen Artak, tüketicilerin yediği yemeğin içeriğini tüm şeffaflığıyla bilme hakkına saygı duyduklarını ve bu kapsamda hem üretim hem tedarik süreçlerini açıklıkla paylaştıklarını belirtti. Artak dergimize yaptığı açıklamada, "Güvenli ve sürdürülebilir gıda odağında başlattığımız 'Bu Lezzete Güven' kampanyasıyla birlikte, Türkiye'nin alanında en iyi firmaları arasından seçerek hazırladığımız ürünlerimizin her aşamasını tüketicilerimize gönül rahatlığıyla aktarıyoruz. Bu kapsamda tedarik ettiğimiz ürünleri 1000'den fazla kontrol noktasından geçirdikten sonra misafirlerimize sunuyoruz" dedi.

Yerel üreticinin dostu

Ürünlerin tedariğinden tepside servis edilişine kadar geçen sürede atık yönetimi konusunda da gerekli prosedürleri takip ederek sürdürülebilir bir sistemle ilerlediklerini belirten Artak, yüzde 98 yerlilik oranıyla ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade etti. Artak, "McDonald's Türkiye olarak, global kalite standartlarımızı korurken aynı zamanda restoranlarımızda sunulan ürünlerin ve ambalaj malzemelerinin yüzde 98'ini yerel üreticilerden ve firmalardan temin ediyoruz."

Dijital sipariş deneyimi

McDonald's Türkiye'nin çağın ötesinde yatırımlarla dijital deneyimi restoranlarda uyumlu hale getirdiğini ifade eden Özdeş Dönen Artak, "Müşteri deneyimini en üst noktada tutmak için hem Türkiye'de hem globalde yaptığımız 'Geleceğin Restoran Deneyimi' konseptini yaygınlaştırıyoruz. Bu konseptte misafirlerimiz isterlerse dijital ekranlardan sipariş verebiliyor ve masaya servis alabiliyor.

"1986'daki ilk hamburgeri yiyen müşterinin beklentisini odağımızda tutuyoruz."

"Yaşanan dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerle artık tüketicilerimizi daha iyi tanıyarak içgörüleri daha iyi anlayabiliyoruz." diyen Artak, "Büyük veri kullanımı pazarlamanın geleceğini oluşturuyor. McDonald's Türkiye olarak pazarlama stratejilerimizi bu kapsamda kurguluyoruz. Çalışanlarımızdan çevreye, restoranlarımızdan üreticimize yatırım ve destek sunarak zamansız bir marka olmayı amaçlıyoruz. Yeni nesille hem duygusal hem fiziksel bağ kuran ve onlar için fayda sağlayan bir marka olmayı hedeflerken, 1986 yılında Taksim'de ilk McDonald's hamburgerini yiyen tüketicimizin de beklenti ve ihtiyaçlarını odağımızda tutuyoruz," dedi.

BİZE ULAŞIN