Dünya Mutfağından Lezzetler Griffin'de!

Yöresel lezzetleri modern dokunuşlarla yorumladığı menüsü, şık atmosferi ve konforlu dekorasyonuyla kısa sürede Bomonti’nin gözde mekanları arasında yerini alan Griffin, dünya mutfağından vazgeçemeyenlere çok özel lezzetler sunuyor.

Giriş Tarihi: 28.11.2022 16:55

"Herkesin mutlu olduğu yer" mottosuyla yola çıkan Griffin, yöresel lezzetleri modern dokunuşlarla yorumluyor. Sabahtan geceye günün her anını geçirebileceğiniz seçenekleriyle öne çıkan Bomonti, günümüzün en dinamik mahallelerinden biri olmayı sürdürüyor. Dünya lezzetlerini bir araya getirdiği menüsüyle sabah 9'dan gece 01.00'e kadar açık olan, şık atmosferi ve konforlu dekorasyonuyla Bomonti'nin en yeni gözde adreslerinden biri olarak konumlanan Griffin, günün her saati için farklı alternatiflerin bulunduğu menüsüyle konuklarına lezzetli bir deneyim sunuyor.

Hafta içi 13.00, hafta sonu 16.00'ya kadar devam eden kahvaltı servisinde klasik severler için kahvaltı tabağının yanı sıra sadece Griffin'e özel olan ortaya kahvaltı konseptinde ise aromatik yağla hazırlanan ekmek üzeri sucuktan otlu peynirli pizzaya, biberli domatesli yumurtadan waffle kadar geniş seçenekleriyle kahvaltı keyfini taçlandırıyor. Aynı zamanda sağlığına dikkat eden ve spor yapanlar için de keten tohumu, çörek otu ve yulaf da içeren sports omlet gibi seçenekler bulunuyor. Kendi ekşi maya ekmeklerinden yaptıkları 3 mantarlı avokado, mozzarella domates, bacon ve hindi fümeli sandviçler de mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Açık ve kapalı alanlarıyla hizmet veren Griffin, misafirlerine öğlen ve akşam içinde geniş bir lezzet yelpazesi sunuyor. Başlangıçlardan arancini, trüflü pancar erişte ve kuşkonmaz füme et bulunurken; yine tüm güne ve içecek tercihine uygun burgerler, ekşi maya hamurdan pizzalar, salatalar gibi lezzetlerin yanı sıra tatlıları da dikkat çekiyor. Crumble profiterol, poşe armutlu millefeuille, toz kivili cheesecake ve mekânın imza kokteylleri de mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden!

BİZE ULAŞIN