Hem Yaz Hem Kış Aylarında Bodrum mu?: Swissotel Resort Bodrum Beach

Yaz bitiyor diye endişelenmeyin: Swissôtel Resort Bodrum Beach, Bodrum’un 12 ay hizmet veren az sayıdaki global markalarından biri.

Giriş Tarihi: 23.08.2023 17:04 Güncelleme Tarihi: 24.08.2023 09:10

Swissôtel Resort Bodrum Beach, Bodrum'un yerel özelliklerine uygun tasarlanmış. Butik otel konseptinde hizmet veren 70 odalı otelde sizi Bodrum'un simgesi begonvilden maviliklere uzanan bir yol karşılıyor. Odalarda tercihinize göre yemyeşil bir bahçe manzarasıyla veya Ege'nin zümrüt yeşili sularıyla güne başlayabilirsiniz.

Otelde Bodrum'un alışılagelmiş mimarisinden daha farklı detaylar da tesiste görecekleriniz arasında. Özellikle geometrik şekiller Bodrum'un yerel dokusuyla harmanlanarak özel bir görünüm kazanmış.

Önceliği iyi bir yemek deneyimi olanlar için otelde Brezza ve Yûhi adlı iki farklı restoran yer alıyor. Otelin mutfağı, tamamen sürdürülebilir. Slow Food akımına uygun hazırlanan, taze ve mevsimsel ürünlere yer verilen menüsüyle hizmet veren Brezza Restaurant'ta da misafirlerine İtalya'nın bölgesel çeşitliğiyle oluşturulan ve farklı tatların harmanlandığı bir İtalyan deneyimi sunuluyor. Yûhi Restaurant'ta ise mevsiminde doğal ve taze ürünler ile hazırlanan, Asya'nın ruhunu Bodrum'a taşıyan paylaşımı ilke edinen tabaklar servis ediliyor.

BİZE ULAŞIN