Prens Harry'nin Anı Kitabı Spare Ocakta Çıkıyor

Prens Harry'nin merakla beklenen anı kitabı Spare, 10 Ocak 2023'te satışa çıkıyor.

Giriş Tarihi: 22.12.2022 11:35

Bu ay yayınlanan Harry & Meghan belgesel dizisi ardından Prens Harry anı kitabı Spare'i çıkmaya hazırlanıyor. 10 Ocak 2023'te satışta olacak kitap içeriğindeki konular açısında merakla bekleniyor.

Kraliyet Ailesi hakkındaki diğer kitapların aksine Spare, Prens Harry'nin yetiştirilme tarzına, İngiliz kraliyet ailesinin kıdemli bir üyesi olarak geçirdiği zamana ve Kaliforniya'daki yeni hayatına doğrudan ve kişisel bir bakış sunmayı vaat ediyor.

Yayıncı şirket bir basın bülteninde şu özeti paylaştı: " SPARE , okuyucuları hemen yirminci yüzyılın en yakıcı görüntülerinden birine geri götürüyor: iki genç erkek, iki prens, dünya üzüntü içinde seyrederken annelerinin tabutunun arkasında yürüyor. Galler Prensesi Diana toprağa verilirken milyarlarca kişi prenslerin ne düşünüyor ve hissediyor olması gerektiğini ve o noktadan sonra hayatlarının nasıl sonuçlanacağını merak etti. Harry için bu, sonunda onun hikayesi."

Açıklama şöyle devam etti: "Saf, gözü kara dürüstlüğüyle SPARE, sevginin keder üzerindeki ebedi gücüne dair içgörü, keşif, kendi kendini inceleme ve zor kazanılmış bilgelikle dolu dönüm noktası niteliğinde bir yayındır."

Spare, 10 Ocak 2023'te Penguin Random House aracılığıyla dünya çapında piyasaya sürülecek.

BİZE ULAŞIN