Henry Cavill'den Yeni Haber! Superman'i Canlandırmayacak

Henry Cavill, Superman'e dönüşünü açıklamasından iki aydan kısa bir süre sonra gelen şok edici haberlerde artık Superman'i oynamayacağını söylüyor.

Giriş Tarihi: 16.12.2022 14:15 Güncelleme Tarihi: 16.12.2022 15:16

Henry Cavill artık Superman değil ve şok edici haberler, DC Evreni'nin geleceği hakkında çok şey ortaya koyuyor. Henry Cavill, Superman olarak geri döneceğini açıkladıktan iki aydan kısa bir süre sonra, artık rolü oynamayacağını doğrulamak için Instagram sayfasını kullandı.

Cavill, 5 yıl sonra rolüne döneceğini iki ay önce duyurmuş ve hayranlarını sevindirmişti. Ancak bu dönüşün gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı. Cavilll sosyal medya hesabından "Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve bu üzücü bir haber millet! 'Supermen' olarak geri dönmeyeceğim" açıklamasında bulundu.

İngiliz oyuncu sözlerine "Stüdyo tarafından ekim ayında işe alınmadan önce geri döndüğümü duyurmamdan sonra bu haberi almak pek kolay olmadı ama hayat bu... Buna saygı duyarım. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar ve bolca başarı diliyorum" diyerek sürdürdü.

39 yaşındaki Cavill, "Bunca yıl yanımda olanlarla birlikte yas tutabiliriz... Ama asla unutmamalıyız ki Superman hala buralarda bir yerde. Temsil ettiği her şey hâlâ var ve bize verdiği örnekler hala orada. Pelerin takma sıram geçti ama 'Süpermen'in temsil ettiği şey asla yok olmayacak" dedi.

24 Ekim 2022'de Henry Cavill, Süpermen olarak geri döndüğünü duyurmak için Instagram hesabını kullandı. Cavill'in gönderisi, birkaç gün önce prömiyeri yapılan Black Adam için jenerik sonrası sahnesine bir göndermeydi . Videoda Henry Cavill, Superman'in Black Man'daki kamera hücresinin "gelecek olanın çok küçük bir tadı" olduğunu ortaya çıkardı ve Superman'in ileride daha büyük bir rolü olacağını öne sürdü. Şimdi, Henry Cavill'in orijinal duyurudan iki aydan kısa bir süre sonra Süpermen olarak geri dönmeyeceğinin doğrulanmasının ardından Cavill, Instagram'da stüdyonun Black Man'in galasından sonra dönüşünü onaylamasına izin verdiğini söyledi; peki ne değişti?

James Gunn ve Peter Safran, Black Adam'ın prömiyerinden bir haftadan kısa bir süre sonra, 25 Ekim 2022'de DC Studios'un eş CEO'ları olarak ilan edildi . Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav'ın 4 Ağustos 2022'de sıfırlama hakkında yaptığı açıklamaların ardından, James Gunn ve Peter Safran'ın DC Stüdyolarının yeni bir DC Universe yaratması bekleniyordu. Bu senaryo, James Gunn "yeni bir DCU" dan söz ettiğinde daha da mümkün hale geldi ve DC Studios'un daha önce gelen herhangi bir şeyden çok serinin geleceğine odaklanması gerekiyordu.

Black Man'ın prömiyerinin ve Henry Cavill'in Superman dönüş duyurusunun, James Gunn ve Peter Safran'ın Dc Studios'un yardımcı başkanları olarak işe alınmasından önce gerçekleştiğini fark etmek önemlidir. Aslında Gunn ve Safran'ın DC Studios'a liderlik edeceği duyurusu, Henry Cavill'in Superman dönüş gönderisinden bir gün sonra geldi. Gunn ve Safran, yeni bir DC Evreni oluşturmak için işe alındı, bu da DC Studios'un sıfırdan yeni bir DC serisi oluşturmak için temiz bir sayfaya ihtiyacı olacağı anlamına geliyor.

BİZE ULAŞIN