Portonovi: Dört mevsim olmak isteyeceğiniz yer

El değmemiş sahilleri, doğası ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan tarihi şehirleri ile seyahat severlerin en gözde tatil noktalarından biri olan Karadağ, bu özellikleri nedeniyle tüm dünyadan yatırımcıların lüks turizm projelerini gerçekleştirdikleri ülke olarak tercih ediliyor.

Giriş Tarihi: 11.10.2022 09:47

Boka Körfezi'nin muhteşem kıyılarında yer alan, küçük sokaklarını sanatla buluşturan Portonovi, misafirlerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kiralanabilen lüks villa ve daire seçenekleri, yaşam alanları, restoranları, yat limanı ve yat klübü ile modern şehircilik akımının en güzel örneklerinden biri olarak dört mevsim tatil konseptine yeni bir pencere açıyor.
Portonovi Resort'un taş evleri ve bol çiçekli sokakları ile Adriatik'in telaşsız ve huzurlu hayatını deneyimleyebileceğiniz lüks villalar ve daireler size her mevsim farklı güzellikler vaad ediyor.



İddalı restoranlarının yanısıra dünyadan ünlü DJ'lerin performanslarıyla Karadağ'ın en gözde partileriyle çağdaş Japon mutfağından örnekler sunan Tapasake Club ilham verici lezzetleri eğlence ile birleştiren Karadağ kıyılarında en çok tercih edilen mekandır.

Karadağ'ın kültürünün ve doğasının sentezlendiği Portonovi Resort'ta konuklar hem eğlenceyi hem de dinginliği yaşayabilecek ve Karadağ mutfağının tüm lezzetlerini, yerel bağlarından elde edilen içecekleriyle sunulduğu restoranlarında gastronomik açıdan zengin deneyimler yaşayabilecekler. Portonovi, sadece yaz mevsiminde denizi ile değil dört mevsim gastronomisi, orta çağ kasabaları, doğası ile dört mevsim tercihiniz olacaktır.

Sıcakların azalmasıyla, yeni hazineleri keşfetmek ve yenilenmek için doğru zaman.

1. Portonovi Marina apartments

Portonovi Resort'ta, sözleşmenizi imzaladıktan sadece birkaç gün içinde taşınmaya hazır residanslarda, Akdeniz tarzı yaşam sizleri bekliyor.
1+1 den başlayıp 4+1 e kadar uzanan residansların yanı sıra, farklı büyüklüklerde satın almanın yanı sıra kiralayabileceğiniz lüks villa ve daire seçeneklerimizle tatilinizi Avrupa'nın yeni yükselen trendi Portonovi'de geçirebilir, kaliteli restoranlardan, yelkenciliğe, dünyaca ünlü Chenot Espace Wellness Spa'daki şımartıcı spa uygulamalarından, Avrupa'nın ilk One&Only Otel'indeki olanaklara kadar bu renkli yaşamın sunduğu lüksü deneyimleyebilirsiniz.

2. Romeo & Juliet
Portonovi Resort içinde hizmet veren restoran, dünyaca ünlü şefler tarafından hazırlanan en lezzetli İtalyan lezzetlerini, dünyanın dört bir yanından en iyi şaraplarla birlikte samimi bir atmosferde sunuyor.

3. Perast
Rönesans-barok sarayları ve huzur veren sessizliği ile tanınan Karadağ incisi büyülü Perast'a sadece 15 dakikalık araba yolculuğu ile ulaşabilirsiniz.


4. Chenot Espace
Sağlıklı yaşam söz konusu olduğunda, Avrupa'nın ilk One&Only lüks tesisi bünyesinde olan Chenot Espace Medical Spa'da 360 derece çok kapsamlı sağlıklı yaşam hizmetleri ile konaklama konseptine yeni standartlar getirilmiştir. Son teknoloji ve bilime dayalı tedavileri ile Chenot Yöntemi detox ve yenilenmenin dönüştürücü yolculuğuna çıkabileceğiniz, doktorlar tarafından geliştirilen programlar ve bilimsel tasarlanmış öncü tedavilerle, fiziksel canlılık ve optimum ruhsal gelişime ulaşabileceğiniz bir tesis.

5. Pizana Art Gallery
Ekim 1989'dan beri Karadağ'ın kültürel sahnesinde kült bir nokta olan Pizana Gallery, çok sayıda sanatçının, yazarın, aktörün ve müzisyenin sıklıkla bir araya geldiği, müzikal ve sanat müzayedeleri ile birçok sosyal etkinliğin gerçekleştiği bir sanat merkezidir.

6. St. Nedjelja Church
St. Nedjelja'dan ilk olarak 1634 yılında tarihi arşivlerde bahsedilmiştir. Bu pitoresk kilisenin, Boka Kotor Körfezi'nin birçok yerinde saygı duyulan bir azize adandığına inanılmaktadır. Orijinal yapısı, Perast halkının önemli bir katkıda bulunduğu 1580'de Kumbor kalesi Vrbanj'ın Venedik fethi ile bağlantılıdır. İç mekanı bölgenin en ünlü Barok ressam Tripo Kokolja tarafından boyanan kilise, Karadağ'ın en dikkat çekici yapılarından sadece biridir.


7. MC2 Saint Barth Tenero Fashion
İtalyan markalarının ve bölgenin lüks markalarının yer aldığı bu mekan keyifli bir alışveriş turu için görül meye değer.

Türk Hava Yolları günde iki kez başşehir Podgorica'ya uçmaktadir. Vizesiz ve sadece 1,5 saatlik yolculuk sonunda, bakir doğası, zengin kültürel tarihi, fiyorda benzer kıyıları ile Lord Byron tarafından denizle karanın en güzel karşılaşması olarak nitelenen Boca Körfezi kıyılarında, unutulmaz bir tatil için, Portonovi'yi ajandanıza almanızı tavsiye ederiz.

BİZE ULAŞIN