John Wick Spinoff Filminin Başrolü Ana de Armas Oldu

Ana de Armas, John Wick'in yan filmi "Balerin"de oynayacak.

Giriş Tarihi: 18.07.2022 13:38 Güncelleme Tarihi: 18.07.2022 13:40

Ana de Armas, John Wick'in yan filmi Balerin hakkında bir güncelleme sunuyor. Küba doğumlu oyuncu son birkaç yılda büyük bir yıldıza dönüştü. 2017'de Blade Runner 2049'da rol aldı ve 2019'da Knives Out'ta Maria Cabrera'nın başrolünü oynamaya devam etti. O zamandan beri de Armas, No Time to Die ve The Gray Man gibi aksiyon filmlerinde rol aldı. Oyuncu ayrıca Andrew Dominik'in NC-17 dereceli Blonde filminde Marilyn Monroe'yu canlandıracak.

De Armas, "Balerin"deki başrolünde yıldız statüsüne devam edecek. Balerin, John Wick evreninde geçen bir aksiyon filmidir. Muhtemelen Keanu Reeves'i de içerecek ve John Wick Chapter 4'ün 2023 sürümünden sonra yayınlanacak. Balerin, Underworld ve Total Recall gibi filmlerde yazar, yapımcı ve/veya yönetmen olarak çalışmış, önde gelen aksiyon filmi yeteneği Len Wiseman tarafından yönetilecek. John Wick: Bölüm 3 yazarı Shay Hatten'in de Balerin ile evrene geri döndüğünden şüpheleniliyor . Hikaye, de Armas'ı ailesini öldüren insanlardan intikam almak isteyen bir kadın suikastçı olarak takip edecek.

Hikaye, de Armas'ı ailesini öldüren insanlardan intikam almak isteyen bir kadın suikastçı olarak takip edecek.

Ana de Armas, verdiği bir röportajda, kadın başrollü bir projede kadın bir yazar ve sese sahip olmanın öneminden bahsetti: "Bir kadın yazarı işe almak benim için gerçekten önemliydi, çünkü projeye dahil olduğumda sadece yönetmen Len Wiseman ve başka bir adam vardı. Ben de 'Bu işe yaramayacak' diyordum. Bu yüzden beş ya da altı kadın yazarla görüşmeler yaptım." diyen de Armas, sonunda Emerald Fennell'in projeye dahil olduğunu açıkladı.

Oyuncu, senarist ve yönetmen Emeral Fennell, yönetmenliğini de üstlendiği "Promising Young Woman" filmiyle 2021 yılında En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazandı. Fennell ayrıca sevilen dizi "Killing Eve"in de yazarlığını yaptı.

Emerald Fennell'in kadroya eklenmesiyle gurur duyduğunu açıklayan Ana de Armas, filmin konusu hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Hikayenin, "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da görülen bale okulunda eğitim alan genç bir suikastçiye odaklanacağı dışında bir bilgi henüz yok.

BİZE ULAŞIN