Chris Evans 'Pain Hustlers'da Emily Blunt ile oynayacak

Chris Evans, yakında çekilmeye başlanacak olan Netflix yapımı “Pain Hustlers”ın kadrosuna katıldı.

Giriş Tarihi: 06.07.2022 11:44

Damla Yüce

Deadline'a göre Chris Evans, Netflix'in Pain Hustlers'ında Emily Blunt ile başrol oynamak için "son görüşmelerde" bulunuyor.

David Yates'in yönettiği ve Wells Tower tarafından yazılan film, kızına dolu dolu bir hayat sağlamanın özlemini çeken lise terk Liza Drake'i (Emily Blunt) konu alıyor. Sonunda Central Florida'daki bir alışveriş merkezinde, dağılmakta olan bir ilaç girişiminde iş bulup şirketi yeni zirvelere taşıyabileceği bir pozisyona gelir. Ancak bu süreçte kendini, hayatı tehdit eden sonuçları olan bir suç komplosunun ortasında bulur.

Pain Hustlers, Lawrence Gray tarafından Gray Matter Productions markası altında Yates ve Yvonne Walcott Yates'in Wychwood Pictures ile birlikte çekilecek. Ek olarak, Lewis Taylor ve Ben Everard yönetici yapımcılıkk yaparken, Cyrus Mojibi, Patrick Wade, Lawrence Kao ve Lloyd Everard da yapımcılık yapıyor.

Netflix ilk olarak, The Big Short, American Hustle ve The Wolf of Wall Street gibi filmlerle tonal olarak karşılaştırılan filmin haklarını Cannes'da 50 milyon dolara aldı.

Filmin çekimlerinin ağustos sonunda başlaması bekleniyor. Netflix henüz ek oyuncu bilgileri veya resmi bir çıkış tarihi açıklamadı.

BİZE ULAŞIN