BLACKPINK 2022 Yazında Geri Döneceğini Onayladı

BLACKPINK, devam eden büyük ölçekli projelerine Ağustos ayında başlayacak ve bu yılın ikinci yarısı boyunca devam edecek.

Giriş Tarihi: 06.07.2022 10:03 Güncelleme Tarihi: 06.07.2022 11:26

Damla Yüce

YG Entertainment bugün BLACKPINK'in bu yaz uzun zamandır beklenen geri dönüşünü yapacağını duyurdu. Grubun yeni bir albüm kaydetmenin son aşamalarında olduğu söyleniyor.

Plak şirketi, "Uzun bir süre boyunca birçok BLACKPINKvari müzik hazırlandı. BLACKPINK, yeni müzik ve büyük ölçekli projelerin yanı sıra, dünya çapındaki hayranlarıyla ilişkilerini genişletmek için yıl sonuna kadar bir K-pop kız grubu tarihindeki en büyük dünya turuna çıkacak." şeklinde duyuru yaptı.

BLACKPINK, 2020'deki ilk albümleri 'THE ALBUM'dan önce, ön yayınları "How You Like That" ve Selena Gomez'in yer aldığı "Ice Cream" ile muazzam bir hype ve popülerlik kazandı. Rekor kıran albümleri, COVID-19 pandemisi kısıtlamalarına rağmen, dünya çapında hayranlardan büyük ilgi gördü ve hem ABD Billboard 200 hem de İngiltere Resmi listesinde 2 numaraya yükseldi. Öne çıkan parça "Lovesick Girls" dünya çapında 1.4 milyonun üzerinde kopya satmayı başardı ve onu bir milyonun üzerinde satış yapan ilk K-pop kız grubu haline getirdi.

BLACKPINK, devam eden büyük ölçekli projelerine Ağustos ayında başlayacak ve bu yılın ikinci yarısı boyunca devam edecek.

BİZE ULAŞIN