Black Mirror 6. Sezon Kadrosu Açıklandı

Breaking Bad'den Aaron Paul ve Penny Dreadful'dan Josh Hartnett'in performansları da dahil olmak üzere Black Mirror 6. sezon kadrosu açıklandı.

Giriş Tarihi: 18.07.2022 13:30

Black Mirror 6. sezon için resmi oyuncu kadrosu açıklandı ve birkaç büyük yıldızı içeriyor. İngiliz bilimkurgu antolojisi dizisi Charlie Brooker tarafından 2011'de yaratıldı. Bölümlerin her biri fütüristik teknolojinin korku ve zarara yol açabileceği farklı yollar hakkında bir hikaye anlatıyor.

Program İngiltere'nin Channel 4 kanalında iki dizi ve bir Noel özel bölümü için yayınlandı, ancak ağın bütçesi ek yardım olmadan gelecekteki dizilere izin vermiyordu. Gösteri sonunda, gösteriyi üç sezon daha ve interaktif özel Bandersnatch için dirilten Netflix tarafından alındı. Black Mirror 5. sezon 2019'da yayınlandı, bu nedenle izleyiciler birkaç yıldır gösterinin geri dönüşünü merakla bekliyorlardı.

Gösteri her zaman ilginç sanatçılar için bir beraberlik olmuştur. Bryce Dallas Howard, Miley Cyrus, Anthony Mackie ve Yahya Abdul-Mateen II gibi sanatçıları bölüm başına getiren Netflix'e geçişten sonra yıldız gücü artsa da, Channel 4 dizisi bile ilginç bir dizi yerleşik oyuncu ve yükselen bir dizi oyuncuyla övündü. Buna 1. serideki Daniel Kaluuya ve Jodie Whittaker ve 2. serideki Hayley Atwell ve Domhnall Gleeson da dahildi.

Black Mirror 6. sezon kadrosu resmen açıklandı ve belki de şimdiye kadarki en yıldızlarla dolu sezon. Bu oyuncu seçimi yalnızca üç bölümü kapsayacak, bu nedenle sonraki duyurular gelecek sezona daha da heyecan verici bir parlaklık katabilir. Ancak şimdilik resmi kadroda şu isimler yer alıyor; Zazie Beetz (Deadpool 2), Paapa Essiedu (I May Destroy You), Josh Hartnett (Lucky Number Slevin), Aaron Paul (Breaking Bad), Kate Mara (House of Cards), Danny Ramirez yer alıyor. (The Falcon and the Winter Soldier), Clara Rugaard (Teen Spirit), Auden Thornton (This Is Us) ve Anjana Vasan (Spider-Man: Far From Home).

BİZE ULAŞIN