Ocean's 8 çok eğlenceli

Ocean’s 8 filminin tanıtımı için Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Mindy Kaling bir araya geldi

Giriş Tarihi: 24.05.2018 12:43
Ocean's 8 filminin gösterime girmesine kısa süre kala filmin oyuncuları tanıtım çalışmalarına başladı. Oyuncular Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Mindy Kaling bir araya gelerek fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Önceki gün New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde buluşan oyuncular, fotoğraf çekiminin yanı sıra basın toplantısı da düzenlediler.



Sekiz kadın oyuncunun başrolde yer aldığı filmde iki oyuncu Rihanna and Helena Bonham Carter çekimde bulunmadı. Çekimler esnasında neşeli oldukları dikkat çeken oyuncular, şıklıklarıyla da beğeni topladı. Sandra Bullock'un yeşil renkli Elie Saab tulumu ile Cate Blanchett'nin mor renkli Salvatore Ferragamo pantolon takımı dikkat çekti.



Yönetmenliğini Hunger Games filminin senarist ve yönetmeni Gary Ross'un üstlendiği komedi ve suç filmi, Ocean's üçlemesinden Ocean's Eleven adlı filmin kadın oyunculardan oluşan bir tekrar çekim. Film, bir grup kadın suçlunun MET Gala'yı soyma planlarını konu alıyor. Ocean's 8, ülkemizde 15 Haziran'da vizyona girecek.

BİZE ULAŞIN