Elon Musk popülaritesi

MET Gala’da öğrendiğimiz Elon Musk ve Grimes’in ilişkisi, Grimes'ın dinlenirliğini yüzde 124 oranında artırmış.

Giriş Tarihi: 23.05.2018 15:41 Güncelleme Tarihi: 23.05.2018 15:45

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, sevgilisi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Grimes'in popülaritesini artırdı. Spotify verilerine göre, 8 Mayıs'taki MET Gala'da ilk kez Elon Musk'la birlikte görülen Grimes'in dinlenme oranı o tarihten bu yana tam yüzde 124 arttı.

Elon Musk'la birlikteliği basına yansımadan önce de pek çok hayranı olan ve 2012 yılında çıkardığı Visions adlı indie pop türündeki albümüyle başarıyı yakalayan Grimes, Elon Musk'la birlikte yeni dinleyiciler tarafından da keşfedildi. Teknoloji dahisi olarak tanınan Elon Musk ile pop müziğin avangart prensesi Grimes, gerçek ismiyle Claire Boucher, şaşırtan birliktelikleriyle MET Gala kırmızı halısına damga vurmuştu. Elon Musk, Claire Boucher ile birlikteliğinin ilk ipuçlarını mart ayında Twitter'da vermişti. Grimes'ın yeni müzik videosu Venus Fly için "Uzun süredir gördüğümün en iyi video sanatı" şeklindeki yorumlayan ve tweet atan Musk'ın bu hareketi herkesi şaşırtmıştı.

Kırmızı halıda birlikteliklerini duyuran çiçeği burnunda çift röportaj verirken, Elon Musk kız arkadaşının elbise tasarımına yardım ettiğini de itiraf etti. Grimes'in kolyesi Tesla'nın logosuna benzetildi. Tesla'nın 46 yaşındaki CEO'su ile Grimes'in yapay zeka ile ilgili bir şaka vesilesiyle geçtiğimiz mart ayında tanıştıkları ortaya çıktı. İkilinin tanışma hikayesini anlatan çifte yakın biri, "Elon, Rococo Basilisk şakası yapmak için fikir arıyordu ve Grimes'in bu konuda şaka yaptığını görünce ondan yardım istedi. Grimes, üç yıldır ilk defa birinin şakayı anladığını söyledi. İkisi de yapay zekayla dalga geçti" dedi.

BİZE ULAŞIN