Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

Serinin yeni filmi 'Solo: A Star Wars Story' yarın vizyona giriyor.

Giriş Tarihi: 24.05.2018 10:53 Güncelleme Tarihi: 24.05.2018 10:53
Sinema tarihinin en popüler uzay filmi serisi olan Star Wars hayranları için cuma büyük gün! Star Wars serisinin yeni halkası Solo: A Star Wars Story) 25 Mayıs Cuma günü vizyona giriyor.

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story), Star Wars antolojisi Rogue One: A Star Wars Story'den sonra ikinci film olarak vizyona girmeye hazırlanıyor. Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut, Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator ve Yıldız Savaşları: Bölüm VI - Jedi'ın Dönüşü orijinal üçlemeleriyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca'nın maceralarını anlatıyor.

Filmde, dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği bir başka ünlü kaçakçı Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor.

Filmde genç kaçakçı Han Solo'yu Alden Ehrenreich, ünlü kaçakçı Lando Calrissian'ı Donald Glover ve ona büyük yardımları dokunacak Tobias Beckett'i Woody Harrelson canlandırıyor. Filmde ayrıca Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany gibi yıldızlar da rol alıyor.




Görsel: IMDb

BİZE ULAŞIN