Cilt Bakımı, Evet Ama Hangi Ürünlerle?

Giriş Tarihi: 23.08.2023 16:04 Güncelleme Tarihi: 23.08.2023 16:10

Güne ışıltılı ve sağlıklı görünen bir ciltle başlamak istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey, cilt bakım ürünlerinizi doğru seçmek olacaktır. Routine markasını odağımıza aldık ve cildinizdeki yağı ve kiri temizlerken UV ışınları gibi çevresel stres faktörlerine karşı cildinizi koruyan ürünleri bir araya getirdik.

Gündüz İçin 3 Ürün

TEMİZLEME JELİ

Advanced Deep Cleansing Gel

Advanced Deep Cleansing Gel, cildinizin doğal bariyerini bozmadan fazla yağı ve ölü cilt hücrelerini gidererek nazik ama derinlemesine bir temizlik sağlamayı vadediyor. Ürünün içeriğindeki AHA+BHA, Çinko PCA ve Aloe Vera, pürüzleri ve geniş gözenekleri önlemeye yardımcı oluyor. Cildinizin pH değerine benzer bir pH değeri sayesinde temizleme jeli, sebumu kontrol ediyor ve gözenekleri açarak cildinizin berraklığını ve pürüzsüzlüğünü artırıyor. Kremsi yapıdaki temizleme jelinin SLES içermediğini de ekleyelim.

PARLAKLIK VERİCİ SERUM

Premium Antioxidant Brightening Serum

Premium Antioxidant Brightening Serum, %10 saf C Vitamini (L-askorbik asit), Ferulik Asit ve Meyan kökü ile güçlendirilmiş bir gündüz iksiri olarak üretilmiş. Bu antioksidan karışımı, cildi çevresel hasara karşı korurken ince çizgileri, kırışıklıkları giderme ve cilt tonunu eşitleme iddiasına sahip. Serum, yüksek C Vitamini içeriği sayesinde cildinize aydınlık bir görünüm sağlıyor.

NEMLENDİRİCİ

UV Expert Absolute-Rich Daily Moisture

UV Expert Absolute-Rich Daily Moisture, hafif bir formülde, SPF 50 korumasına sahip bir günlük nemlendirici. Cildinizi çevresel kirleticilere ve güneş hasarına karşı koruyan nemlendiricinin UVB, UVA ve uzun UVA ışınlarına karşı gelişmiş koruması, dehidrasyonu, renk bozulmasını ve koyulaşmayı önlüyor. Pürüzsüz, genç ve ışıltılı bir cilde kavuşmak için nemlendiriciyi düzenli olarak kullanmanız gerekiyor.

Gece Rutini İçin 3 Ürün

Cildi Soyarak Daha Parlak Bir Hale Getirmek İçin

Cildi nazikçe ama etkili bir şekilde yeniden yüzeye çıkarmak için tasarlanan üçlü asit eksfoliyatörü, gece boyunca daha parlak ve daha ışıltılı bir cildi desteklemek için geliştirilmiş. Ürünler düzenli kullanımda cilt tonunu eşitleme, kırışıklıkların ve dokunun görünümünü azaltma iddiasında. Bu nemlendirici formül, aynı zamanda hassas cilt tipleri için de uygun. Kokusuz, glutensiz, vegan ve yeniden doldurulabilir özellikli ürünler, cildi soyucu etkisinin yanında cilt bakım ürünlerinin emilimini ve etkinliğini de artırıyor.

TEMİZLEME JELİ-SERUM

Gündüz için rutininize eklediğiniz Advanced Deep Cleansing Gel'i de gece de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gece için ikinci aşama da Clarifying Exfoliator Serum kullanmak. Serum, içeriğindeki AHA, BHA ve Aloe Vera nazikçe peeling yaparak cildi daha parlak ve eşit tonlu hale getiriyor, ölü hücreleri temizliyor ve asit kaynaklı tahrişi hafifletirken gözenekleri temizliyor. Eklenen Çay Ağacı özü ise gözenek görünürlüğünü azaltıyor ve cilde nem sağlıyor.

GECE İÇİN NEMLENDİRİCİ

Intense Nighttime Recovery Moisturizer
Klinik olarak test edilmiş Intense Nighttime Recovery Moisturizer, cilde parlaklık katmak için gerekli olan nemi geri kazandırarak gece boyunca cildinizi canlandırıyor. Bifida Ferment Lysate, Seramidler ve Bitki özleri ile cilt dokusunu geliştirerek kolajen direncini destekliyor ve görünümü iyileştiriyor. Nemlendirici, aynı zamanda kızarıklık ve döküntüler gibi cilt tahrişlerini yatıştırıyor ve yara izi görünürlüğünü de azaltıyor.

Cildi Akne ve Kırışıklardan Arındırmak İçin: Retinol

Akne ve kırışıklıklar gibi cilt sorunlarını tedavi etmek için güvenle kullanılan güçlü bir kimyasal bileşik grubu olarak bilinen retionol içeren cilt bakım ürünleri, epidermisteki hücre döngüsünü artırmaya yardımcı olarak cildi zamanla daha kalın hale getiriyor ve daha genç, ışıltılı bir cilt için yaşlılık lekelerini solduruyor.

Advanced Deep Cleansing Gel temizleme jelinizden sonra Ultimate Refining Serum'u ve bitişte de Intense Nighttime Recovery Moisturizer gece nemlendiricinizi kullanabilirsiniz.

SERUM

Ultimate Refining Serum
Dermatologlar tarafından onaylı bir içerik olarak %0,3 Retinol içeren Ultimate Refining Serum, cilt kırışıklıkları gibi temel yaşlanma belirtileriyle mücadele ediyor. İnce çizgileri ve renk değişimini önleyerek cildin daha, canlı görünmesini sağlıyor. Seramid ve Centella Asiatica içeren formül ise daha dolgun bir görünüm için cildi besleyerek elastikiyetini artırıyor.

BİZE ULAŞIN