Bakım Konusuna Ne Kadar Hakimsiniz?

Kadınların cilt ve saç bakım tercihleri, çoğu erkek için keşfe açık bir konu değil. Fakat bizce, bakım rutinini geliştirmenin en iyi yollarından biri. Peki, nasıl?

Giriş Tarihi: 09.02.2023 17:07 Güncelleme Tarihi: 09.02.2023 17:27

Yazı: Garrett Munce
Çeviri: Pelin Hasçalık
Styling: Wendy Schelah
Fotoğraf: Jeffrey Westbrook

Ürünler üzerinde yer alan 'erkekler için' yazısı, pazarlama ustaları tarafından oluşturulan bir satış stratejisi. Hatta öyle ki, sırf bu ayrım sebebiyle erkekler iyi ve işe yarar cilt ve saç ürünlerinden mahrum kalabiliyor. Çözüm yolundaki önerimiz; cinsiyet ayrımcılığını bir kenara koyarak, güzellik dünyasına dalış yapmanız. İlk olarak yavaş ilerleyin. Öncelikle, bildiğiniz ve size tanıdık gelen Kiehl's, Malin+Goetz ve Tom Ford gibi markalarla bakıma başlayın. Ancak konfor alanına takılıp kalmayın. Aksi takdirde, bu yolculuğun sizin açınızdan pek de bir faydası kalmayacak. Sizin için erkeklerin, kız arkadaşlarından severek ödünç aldığı markaları listeliyoruz. Unutmayın ki, ideal bir bakım için 50 ürün kullanmanıza hiç gerek yok. Çok daha azı işinizi görecek. Ayrıca, bu ürünleri istediğiniz herkesle paylaşma özgürlüğünüz de var.

KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Klasik olabilmenin bir nedeni var. Bu mucize iksiri yatmadan hemen önce cildinizi nemlendirmek ve onarmak için tercih edebilirsiniz.

AUGUSTINUS BADER ŞAMPUAN


Cilt bakım uzmanlarının önerisi olan ve yara iyileştirme özelliğiyle bilinen Bader krem, aynı fikirle yola devam ediyor. Markanın yeni şampuanı, saç derisini güçlendirerek, kırıkları önlemenin önüne geçiyor ve saçın uzamasını destekliyor.

CHANEL HYDRA BEAUTY CAMELLIA GLOW CONCENTRATE

Chanel'in cilt bakım ürünlerine dair hiçbir deneyiminiz yoksa, bu aşamayı bir eğitim gibi görebilirsiniz. Önerdiğimiz ürün, ciltteki ölü deriyi nazikçe temizleyerek, formülündeki hyalüronik asit ile cilde nem kazandıracak.

LA MER
HYDRATING INFUSED EMULSION

La Mer'in ikonik kremini duymuş olmanız muhtemel. Henüz duymadıysanız, bu kremin kült bir ürün olduğunu şimdi öğrendiniz. Kremin daha hafif versiyonu ile cilde ağırlık yapmadan, ekstrem bir neme kavuşmanız garanti.

CHANTECAILLE GOLD ENERGIZING EYE RECOVERY MASK

Tek kullanımlık göz maskeleri, içerisindeki deniz yosunu özleri ve 24 karat altın ile şişmiş göz çevresini yatıştırıyor, kırışıklıklar ile savaşıyor.

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE
SERUM

Bu serum formülünde muhteşem bir karışım barındırıyor: Nem veren hyalüronik asit, C vitamini ve cilde aydınlık kazandıran B3 vitamini, tek bir damlada ihtiyacınız olan tüm antioksidan desteği sunuyor.

NOBLE PANACEA CHRONOBIOLOGY SLEEP MASK

Bu özel maskelerin her bir paketi, ardında Nobel ödüllü bir kimya ve cilt bakım teknolojisi taşıyor. Uyumadan önce uygulayacağınız maske, gece boyu siz uyurken tüm değerli içerikleriyle cildi onarıyor.

SISLEY PARIS DEEPLY PURIFYING MASK WITH TROPICAL RESINS


Ultra lüks Fransız markasına ait ultra lüks kil maskesi, ciltteki yağı dengeliyor. Cildiniz çok daha temiz ve hiç olmadığı kadar canlı görünüyor.

TOM FORD BEAU
DE JOUR 


Tom Ford'un bu kokusu, insanları yolda durduracak bir etki yaratıyor. Yenilenen şişesi ve uygun fiyatıyla öne çıkan parfümün notalarında lavanta, paçuli ve amber yer alıyor.

BİZE ULAŞIN