Havyar ile Saç Dökülmesi Nasıl Durdurulur?

Saç dökülmesini durdurmak için havyar kullanmak size biraz sıra dışı gelebilir. Peki ne denli işe yarar?

Giriş Tarihi: 10.02.2023 10:48

Yazı: William Mullally
Çeviri: Pelin Hasçalık

Günümüzün en popüler içeriklerinden biri olan havyar, hiç akla gelmeyecek bir konuda bize fayda sağlıyor. Saç ve saç derisinde kullanılan ufak bir miktar havyar, mucizeler yaratabiliyor. Tabii ki duşta hemen bir kutu havyarı açmanızı tavsiye etmiyoruz. Bu konuda size daha basit bir çözüm sunacağız. Son aylarda denemiş olduğum Miriam Quevedo'nun patent sahibi, saç dökülmesine karşı solüsyonu 'Extreme Caviar' formülünde gerçek havyar özü barındırıyor. İlk olarak Quevedo'nun saç derisine özel uyguladığı bir analiz sonucu, saç köklerimin neye ihtiyacı olduğunu belirledik.

Saç sağlığı, benim için olduğu kadar eminim sizler için de çok önemli. Saç bakımında sülfat gibi zararlı içerikleri kullanmamaya çalışarak, natürel sabunlar ve Hindistan cevizi yağı gibi karışımlar kullanıyordum. Yine de hiçbiri saç derimdeki kaşıntıya çözüm sunamıyordu. Yapılan analiz sonucu bu sorunun genetik bir özelliğe bağlı olduğu anlaşıldı. Babamın özenle kullanıp önerdiği ürünler onun saç kaybını önlemeye yetmediğinde kendi adıma yeni arayışlara geçtim.

Quevedo, sorunun kaynağını hemen belirledi. Saçlarım, olması gerekenden daha kuruydu ve saç derimin eksfoliye edilerek canlanmaya ihtiyacı vardı. Daha önce pek çok farklı serum ve şampuan deneyen biri olarak, bu yorumları duymamıştım. Hayatımın her aşamasına (zihinsel, fiziksel, ruhsal) özen gösterdiğim bir dönemdeydim ve Quevedo'nun talimatlarını dinleyerek haftada bir kez Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp maske uygulamaya başladım. Ardından her gece Extreme Caviar Bio- Regenerative Hair Loss ile Extreme Caviar Special Hair Loss şampuan kullandım.

İki hafta içerisinde saçlarımın çok iyi göründüğüne dair yorumlar almaya başlamıştım. Neyi farklı yaptığımı merak edenlere cevabım, havyar kullandığımı söylemek oldu. Kontrol için ikinci kez analiz yapma zamanı geldi ve Quevedo uzmanları sonucu görünce şaşırdı. Saç derim gözle görülür şekilde farklıydı ve saç köklerim, öncekine kıyasla güçlenmişti. Aslında dört ay sonunda bir fark yaratması beklenen ürünler düzenli şekilde, gündüz ve gece kullanıldığında bir ay içerisinde büyük bir değişim sağlamıştı. Bu deneyimim sonucu havyar içeriği saç bakımımın vazgeçilmezi oldu.

BİZE ULAŞIN