2019 Esquire Bakım Ödülleri

Her yıl piyasaya birçok bakım ürünü çıkar. Bazı markalar başarılı reklam kampanyalarıyla, bazıları ürün içeriklerine methiyeler düzerek aklınızı çeler. Bize gelince; vücudunuzda bakım gerektiren her bölgeye hitap eden 29 'akıllı' ürün seçtik. Bunlara gerçekten ihtiyacınız olduğunu henüz bilmiyorsunuz. Ama emin olun, bir kez deneyince vazgeçemeyeceksiniz.

Giriş Tarihi: 28.12.2019 13:12 Güncelleme Tarihi: 31.12.2019 10:05

CİLA

1. LULULEMON NO-SHOW KURU ŞAMPUAN
Duş almaya vaktiniz yoksa ve saçınızı azıcık temiz göstermeniz yeterliyse kuru şampuan hayat kurtarır. İddia ediyoruz,
bu şampuan en sevdiğiniz egzersiz sonrası ürününüz olacak.

2. BOTTEGA VENETA ILLUSIONE EAU DE TOILETTE
İtalyan filmlerindeki aktörler gibi mi olmak istiyorsunuz? Bu parfümle kendinizi bir Bertolucci filmindeymiş gibi hissedebilirsiniz: Işıltılı, erkeksi ve kesinlikle seksi.

3. DIOR SAUVAGE PARFUM
Klasik parfümün yeni versiyonunda odun, deri ve tütün notaları ile kakule, bergamot, mandalina buluşuyor, bu da beklenmedik, ferah ve lüks bir etki yaratıyor.

4. BRANDLESS EL KREMİ
Konu el kremi olduğunda hep elinizin altında bir ürün olsun istersiniz ve haklı olarak çok para ödeme taraftarı değilsinizdir. Bu ürün ellerinizi yumuşak, cüzdanınızı dolu tutacak.

5. DR. BARBARA STURM NEMLENDİRİCİ YÜZ SPREYİ
Hassas bir cildiniz varsa gün içinde kurulukla baş etmek zorunda kalıyorsunuzdur. Daha fazla krem sürmek yerine yüzünüze sprey sıkın, gerginliği anında azalsın.

6. D. S. & DURGA D. S. EAU DE PARFUM
Hindistan'a gidecek kadar paranız yok mu? O zaman bu parfümü alın. Baharatlı bitkiler ve tütünle sandal ağacı notaları, kendinizi bir aşramda, meditasyondan sonra oturmuş hissetmenizi sağlayacak.

BİZE ULAŞIN