2019 Esquire Bakım Ödülleri

Her yıl piyasaya birçok bakım ürünü çıkar. Bazı markalar başarılı reklam kampanyalarıyla, bazıları ürün içeriklerine methiyeler düzerek aklınızı çeler. Bize gelince; vücudunuzda bakım gerektiren her bölgeye hitap eden 29 'akıllı' ürün seçtik. Bunlara gerçekten ihtiyacınız olduğunu henüz bilmiyorsunuz. Ama emin olun, bir kez deneyince vazgeçemeyeceksiniz.

Giriş Tarihi: 28.12.2019 13:12 Güncelleme Tarihi: 31.12.2019 10:05

RÖTUŞ

1. AMERICAN CREW FIBER GROOMING SABUN
Ağır kremler ve pomatlar ince saçları daha da bastırabilir, bu sabun ise eğer hem hacim hem de düzgün bir şekil istiyorsanız en iyi çözüm.

2. DOVE MEN+CARE CLEAN COMFORT DEODORANT
Aşırı parfümlü deodorantlardan bıktıysanız bu alkolsüz, hassasiyete yol açmayan ve tertemiz kokan deodorantı kullanabilirsiniz.

3. GILLETTE SITILMIŞ JİLET
Evinizin banyosunu berber salonuna çevirebilen bir jilet… Isıyı yüz tüylerini yumuşatmak için kullanan jilet, vazgeçilmeziniz olabilir.

4. THE ART OF SHAVING OLIBANUM + PEPPER TIRAŞ KREMİ
Bu tıraş kremi zaten şık bir şişede geliyor ama bizim asıl sevdiğimiz yanı çok katmanlı, hoş kokusu. Spa'daymışsınız gibi hissettiriyor.

5. LA PRAIRIE SKIN CAVIAR GÖZ KREMİ
Yüksek fiyatına rağmen ödediğiniz her kuruşu hak eden bir göz kremi, özellikle de uykusuz gecelerin sabahında bütün izleri sildiğini gördüğünüzde.

6. TOM FORD RESEARCH KONSANTRE SERUM
Banyo dolabında Tom Ford etkisi… Bu serum cildinizi hemen aydınlatırken, sağlıklı ve genç görünümünüzü vurgulayacak.

7. CREST 3D WHITE CHARCOAL DİŞ MACUNU
Kömür içeriyor diye şüpheye düşmeyin, formülündeki bu madde sayesinde macunun beyazlatma etkisi çok başarılı.

8. SUPERGOOP! SUPERSCREEN GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ SPD
40 PA+++ Her gün güneş koruyucu sürmüyorsanız yarından tezi yok başlayın. Bu günlük nemlendirici benzerlerinden daha yüksek güneş koruma faktörü içeriyor ama yüzü bembeyaz yapanlardan değil neyse ki.

9. FELLOW MINERAL SPRAY
Deniz tuzu spreyleri ince saçlara hacim vermek için ideal. Havalı ve çabasız bir görünüm yaratıyorlar. Bu sprey ise içerdiği yosun ile saçın sertleşmesini de önlüyor.

10. SEB MAN THE GROOM SAÇ VE BIYIK YAĞI
Jojoba ve argan gibi nemlendirici yağlar sayesinde bu çok yönlü bakım yağı
bıyık ve sakalları yumuşatıyor, güçlendiriyor, solgun görünümü yok ediyor.

11. HARRY'S TExTURIZING MACUN
Pomat ve kil arasında bir yerde olan bu macun, hiç ürün sürmemişsiniz de sabah muhteşem saçlarla uyanmışsınız gibi bir etki yaratıyor.

12. TATA HARPER HYALURONIC JEL NEMLENDİRİCİ
Çiya tohumu suyu ve hyalüronik asit gibi doğal içeriklerle üretilmiş bu hafif jel nemlendirici cildin üzerinde tabaka oluşturmadan ve ağırlaştırmadan nem veriyor, hatta parlamayı da önlüyor.

BİZE ULAŞIN