2019 Esquire Bakım Ödülleri

Her yıl piyasaya birçok bakım ürünü çıkar. Bazı markalar başarılı reklam kampanyalarıyla, bazıları ürün içeriklerine methiyeler düzerek aklınızı çeler. Bize gelince; vücudunuzda bakım gerektiren her bölgeye hitap eden 29 'akıllı' ürün seçtik. Bunlara gerçekten ihtiyacınız olduğunu henüz bilmiyorsunuz. Ama emin olun, bir kez deneyince vazgeçemeyeceksiniz.

Giriş Tarihi: 28.12.2019 13:12 Güncelleme Tarihi: 31.12.2019 10:05

BAŞLANGIÇ

1. NATURELAB PERFECT SHINE SAÇ KREMİ
İnce saçlar için her gün kullanıma uygun bu saç kremi elektriklenmeyi alırken, ağırlaştırmadan saça yumuşaklık kazandırıyor. Stüdyo ışıkları altında olmasanız bile saçlarınızı spiker saçı kadar ışıltılı kılmaya aday.

2. LIVING PROOF LEAVE-IN SAÇ KREMİ
Kıvırcık saçlılar, onları nemlendirmenin oyunun en önemli kuralı olduğunu bilirler. Kontrolden çıkan saçlar için duştan sonra bir fındık tanesi kadar kullanmanız yeterli.

3. SCHICK XTREME 3 PIVOT BALL JİLET
Bu jiletin esnekliği tıraşı kolay ve hızlı hale getiriyor, saçınızdan özel bölgenize kadar her yeri tıraş edecek işlevselliğe sahip.

4. AESOP GENTLE YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ
Sabun içermeyen temizleme jelleri yüzünüzü kurutmaz. Bu temizleme sütü de en hassas cildi bile yağlandırmadan temizleyebiliyor.

5. ORIBE SERENE SCALP EXFOLIATING SCRUB
Sağlıklı bir kafa derisi, gereğinden fazla saç dökmez. Bu peeling, saç köklerinde birikmiş ölü deriyi temizleyip saç derinizin nefes almasını ve saçlarınızın sağlık kazanmasını sağlıyor.

6. SKINFIX GLYCOLIC RENEWING SCRUB
Bir yüz peeling'iyle aynı etkiye sahip, üstelik vücudunuzun her yerinde kullanabilirsiniz. Akneler, batık kıllar için birebir olan ürün vücudu nemlendiriyor, yumuşacık yapıyor.

7. OLD SPICE MOISTURIZE wITH SHEA BUTTER DUŞ JELİ
Duş jelinin içeriğindeki shea yağı vücudunuzu yumuşacık ve nemli hale getiriyor. Kokusu da lüks otel odalarını hatırlatıyor.

8. BAXTER CLAY MASK AHA
Yüzdeki ölü derileri temizlerken içeriğindeki AHA ile parmağınızı bile oynatmadan anti-aging etkiyle gençleşmenizi sağlıyor.

9. GILLETTE PURE TIRAŞ JELİ
Hassas ciltler için formüle edilen alkolsüz jel, cildinizi jilet izlerinden korurken, içeriğindeki aloe vera ile yüzde tıraştan saatler sonra bile etkisi süren kırmızılıkları önlüyor.

10. BYRD NEMLENDİRİCİ ŞAMPUAN
Saçı temizlerken içeriğindeki aloe vera ile nemlendiren ve deniz tuzuyla doğal hacim veren bir şampuan. Gym'den sonra bile kullanabilirsiniz. İşte, kumsaldaki saçlarınıza kavuştunuz!

BİZE ULAŞIN