Kapınızı Iphone veya Apple Watch'unuzla Açabilirsiniz

Apple, Iphone veya Apple Watch ile açılan akıllı kapı kilidini piyasaya sürüyor.

Giriş Tarihi: 25.10.2022 12:22

Apple, en son ev teknolojisi ürününü mağazasına tanıttı; bir iPhone veya Apple Watch ile açılabilen akıllı bir kapı kilidi. Ayrıca kapınızı Siri aracılığıyla sesinizle de açabileceksiniz.

Level Home'dan Level Lock+ olarak adlandırılan aygıt, piyasadaki en küçük, en yetenekli akıllı kilit olarak tanımlanan bir dış kapı kilididir. Apple'ın mağazalarında stoklanan ilk Ev Anahtarı desteği kilidi olan kilit, şu anda yalnızca ABD'de mevcut olan "Saten Nikel" ve "Mat Siyah" seçenekleriyle sunuluyor.

Cihazlara ek olarak, kullanıcılar Siri'den kapının kilidini açmasını isteyerek seslerini kullanabilirler. Level uygulamasıyla erişim, aile ve arkadaşlar arasında paylaşılabilir. Kilit, NFC bağlantısına güç sağlayan gizli bir CR2 pil kullanır; bu, iPhone veya Apple Watch'ınızın kapının kilidini açmak için kullanacağı şeydir. Tanıdık bir minimalist tasarımı ifade eden kurulum, Level'a göre 15 dakika sürer ve sadece bir tornavida gerektirir.

Bir cihazın pili bitmiş olsa bile, Ana Anahtar özelliğinin bir kapının kilidini açmak için kullanılabileceğini belirtmek ilginç. Ayrıca Level uygulaması, kullanıcıların erişimi misafirlerle paylaşmasına, otomatik kilitleme ve kilit açma seçeneklerine ve anahtar kartları ayarlamasına olanak tanıyor.

BİZE ULAŞIN