Lineage 2: Revolution oyununa yeni güncelleme

Oyun severleri mutlu edecek bir haber geldi. Lineage 2: Revolution oyunu içim Cadılar Bayramı boyunca faydalanılabilecek yeni bir güncelleme eklendi. Lineage 2: Revolution 'Esas Zanaat' güncellemesi neleri içeriyor?

Giriş Tarihi: 24.10.2019 17:38 Güncelleme Tarihi: 24.10.2019 17:40

Yeni etkinlikler ve eklentiler içeren Lineage 2: Revolution 'Esas Zanaat' güncellemesi oyun severleri heyecanlandırdı. Yeni güncellemenin içerisinde nelerin yer aldığı merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı.

LINEAGE 2: REVOLUTION 'ESAS ZANAAT' GÜNCELLEMESİ

Oyuncular yeni güncelleme sayesinde hem eşyalarını geliştirecek hem de üretim yapabilecek. Simya, Demircilik, Cevhercilik, Tılsımlama ve Pişirme olmak üzere 5 ayrı esas zanaat olacak. Üretim malzemeler nereden bulunacak derseniz, oyuncuların maden yapabildiği, toplayabildiği ve avlanabildiği yine yeni eklenen 'Hasat Zindanı' içerisinde olacak.

Cadılar Bayramı'na özel etkinlikler de düzenlenecek. Kafatası Balon Etkinliği sayesinde oyuncular Magnadin'de beliren kurukafa balonlarını patlatmayı başarırsa güzel ödüller elde etmiş olacak. Yeni Cadılar Bayramı temalı Hasat Zindanı, Dehşet Botanik Zindanı etkinlikleri yer alacak. Ayrıca Cadılar Bayramı temalı Komabor Büyük Baş Düşmanı – Dehşet Komabor de olacak.



Sevindirici bir diğer haber ise yenilenen sistem sayesinde Ruh Kristali'nin daha kolay geliştirebilmek olacak. Yeni Tiat'ın Sunağı Klan Zindanında klan üyeleri Baş Düşmanı yenerek ödüller kazanmış olacak. Ayrıca 5 yeni Agathion da oyuna eklenmiş bulunuyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde ilgi odağı olan Lineage 2: Revolution, çoklu oynama şansı sunduğu için seviliyor. Popüler oyundaki bu yenilikleri kullanabilmek için yeni güncellemeyi yüklemeniz yeterli.

BİZE ULAŞIN