Gucci, Oura İle Akıllı Yüzüğü Piyasaya Sürdü

Gucci, Fin teknoloji şirketi Oura ile akıllı bir yüzük çıkarıyor.

Giriş Tarihi: 30.05.2022 14:17

Oura yüzükleri, kişinin vücudunun yaşam tarzıyla ilgili fizyolojik sinyallerini ölçen bir uyku ve aktivite izleyicisidir. Şirket, kendini hantal giyilebilir teknoloji ürünlerine karşı modaya uygun bir alternatif olarak pazarladı ve kullanıcılar tasarımlarının sadeliğini takdir ettiler.

Gucci x Oura yüzüğü kalp atış hızını, sıcaklığı ve uykuyu ölçer ve uygulama tarafından sağlanan bilgi ve göstergeler sayesinde kullanıcının potansiyelinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlar.

"Bireyleri her günün potansiyelini keşfetmeleri için güçlendiren, küratörlüğünde rehberli sesli oturumlar ve videolardan oluşan bir kitaplık, vücudun sinyallerinin nasıl yorumlanacağı konusunda rehberlik sağlar. Bilim destekli içerik, günlük seçimlerin ve alışkanlıkların genel sağlığı nasıl etkilediğini öğretebilirken, anında geri bildirim vücudunuzun her rehberli sesli oturuma nasıl tepki verdiğini göstererek sizin için en iyisini seçmenize olanak tanır."

Yüzük Oura'nın en yeni 3. Nesil teknolojisine sahip ve Gucci'nin 18 ayar altından iç içe geçmiş G logosu ile tasarlandı. Yüzük sadece dört gram ağırlığında ve 820 pound veya 950 dolara satılıyor.

BİZE ULAŞIN