Gucci Roblox'ta Kasaba Kurdu

Gucci Town, çok çeşitli etkinliklere ve Gucci'nin en son ürün indirimlerinden ve işbirliklerinden bazılarını sergileyecek olan Vault'a ev sahipliği yapıyor.

Giriş Tarihi: 27.05.2022 15:56 Güncelleme Tarihi: 27.05.2022 16:06

Gucci, Roblox'un içinde kalıcı bir kasaba inşa etti. Gucci, Roblox içindeki varlığını biraz daha kalıcı hale getiriyor. Moda markası, geçen yılki gerçeküstü Gucci Garden gibi daha kısa ömürlü deneyimler için daha önce sanal dünyayla iş birliği yaptı ve şimdi Gucci Town adında daha kalıcı bir alan yayınlıyor. Alan, mini oyunlar için bir alan, bir kafe ve oyuncuların elbette Roblox avatarları için sanal Gucci teçhizatı satın alabilecekleri bir sanal mağaza da dahil olmak üzere çeşitli alanları birbirine bağlayan merkezi bir bahçeye sahip.

Gucci, sadece iki haftalığına açık olmasına rağmen geçen yıl bahçeyi 20 milyondan fazla oyuncunun ziyaret ettiğini ve yeni alanın zaman içinde istikrarlı bir şekilde gelişmesini beklediğini söylüyor. Gucci'nin yeni işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Nicolas Oudinot, The Verge'e "Deneyimi tasarlarken başlangıç noktası her zaman topluluk olmuştur" dedi . "Buna bağlı olarak, gelecekteki gelişmeleri Gucci ve tekrar eden ziyaretçiler arasında açık bir diyalog olarak öngörüyoruz. Roblox topluluğundan ortaya çıkan içerik yaratıcıları ve yetenekler gemide olacak, biz de yaratıcı yönetmen Alessandro Michele'in sürekli değişen vizyonuyla gelişen yaratıcı mesajlarımız sonsuza kadar değişim içinde olduğundan ekosistemi yeni fikirler ve görsel uyaranlarla dolduracağız." dedi.

Sanal Vault Plaza'da topluluk üyeleri, evin deneysel konsept mağazası Vault'ta başlayan sohbetlerden ilham alan bir sergi alanı bulacaklar. Roblox'taki sanal karşılığı olarak tasarlanan Gucci'nin en son ürün indirimlerinden ve işbirliklerinden bazılarını sergileyecek. Virajın etrafında, ziyaretçilerin Michele tarafından tasarlanan yeni arşivden ilham alan Gucci Blondie çantaları ve sınırlı sayıda koleksiyon ürünleri de dahil olmak üzere Roblox avatarlarını toplamak veya donatmak için dijital Gucci öğeleri satın alabilecekleri bir butik olan Gucci Shop var. Dijital moda öğeleri, herhangi bir avatar vücut tipine uyan hiper gerçekçi 3D giysiler için yakın zamanda piyasaya sürülen Roblox "Katmanlı Giysi" teknolojisinden en iyi şekilde yararlanıyor.

Roblox'ta küresel ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı Christina Wootton'a göre, "Katmanlı Giyim" teknolojisi, gerçek dünyadaki giysilerin uyum ve örtü şeklini yakından taklit ediyor. Katmanlı Giysiler ile oluşturulan gömlekler, elbiseler, kazaklar, ceketler, pantolonlar ve ayakkabılar artık birbirini gerçek gibi etkileyen ve etkileşime giren katmanlar halinde giyilebilir ve Hollywood CGI (bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler) hassasiyetiyle üretilir. "Giysi , Roblox'ta vücut parçalarının, hareketlerin ve sanal dünyaların sonsuz kombinasyonuna anında yanıt veriyor. Bu teknoloji, dijital moda tasarımcılarının yaratıcı ifadelerini bir sonraki seviyeye taşımalarını ve meta evrendeki insanlar için sınırsız kendini ifade etmelerini sağlamak için oluşturuldu." dedi.

BİZE ULAŞIN