Yazdan önce almanız gereken 5 sneaker modeli

Erkek kadın fark etmeksizin sneaker modelleri her zaman kurtarıcı görev üstlenir. Hemen hemen her kıyafetinize uyum sağlayan snekarlerlar acil durumlarda da imdadınıza yetişir. İşte 2020 yazından önce mutlaka edinmeniz gereken sneaker modelleri...

Giriş Tarihi: 26.01.2020 17:25

Sneakerlar hem hoş görünmeniz hem de rahat etmeniz açısından önemlidir. Her yaştan kişinin tercih ettiği ve her ayakkabılıkta rastlanılan sneaker modelleri klasikleşmiştir. Yıllara göre yenilenerek farklı desen ve renklerde sunulanlar da vardır.

NIKE X UNDERCOVER REACT PRESTO

Jun Takahashi'nin tasarımı olan bu model tüm gözlerin ayağınızda olmasını sağlayacak. Yakında Türkiye'de satışa sunulacak olan Nike x Undercover React Presto sneaker modeli son yılların popülerliğini taşıyan platform topukla gelecek. Dikkat çeken beyaz rengi ve üzerine kum tanecikleri sıçramış görünümü ile oldukça beğeni kazanması bekleniyor. Renginden dolayı da özellikle yazın ayaklarda bu modele sıkça rastlayacağız gibi görünüyor.

NIKE AIR MAX 1 'CHINATOWN'

Rengarenk sneaker tasarımları 2020 yılında da popülerliğini koruyacak. Yazın daha fazla göreceğimiz renkli sneakaerlar arasında Nike Air Max 1 'Chinatown' ile de karşılaşabilirsiniz. Renklerin uyumluluğunun yanı sıra yüksek platform tabanlı olması rahat bir kullanım sunuyor. Tabanında da kullanılan renkler eğlenceli bir görünüm sağlıyor. Kadife kısımları ve dikiş izi detayları da diğer sneakerlardan ayıran bir hava katıyor.


PUMA X CHINATOWN MARKET FUTURE RIDER

Tasarımıyla çok hoş görünen bu model sunduğu konfor ile de pek çok kişinin kalbini çalacak gibi duruyor. Küçük detaylarla klasikten uzaklaştıran tasarımı, tabanının tırtıklı yapısıyla, yanlardan ve önden koruyucu kısımları ile her türlü yol şartlarında güvenle kullanım sağlıyor. Sadece günlük hayatta değil spor yaparken, yürüş eve koşularda da tercih edebilirsiniz. Yazın şort ve kaprilerinizin altından da çok şık duracaktır.

AIR JORDAN 4 BLACK CAT

Retro tarzı sevenler için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Siyahın şıklığını ve asaletini taşıyan Air Jordan 4 Black Cat sneaker modeli favori olmaya aday. Bu model de trendler arasında yer alan platform topukla karşımıza çıkıyor. Bağcılık formunun yanın da delikli tasarıma da sahip olması ayakların hava almasını sağlayarak terlemeye ve koku oluşumuna karşı korumuş oluyor. Özellikle sportif giyinmeyi sevenler çok beğenecek.


ADIDAS ORIGINALS AMSTERDAM

Klasik Adidas modellerine benzeyen bu sneaker modeli ayakkabıda kadife kumaş sevenleri de mutlu edecek. Sadece kot ya da kapri değil kanvas pantolonlarınızın altına da çok yakışacak olan bu model ile konforlu bir yürüyüş elde edebilirsiniz. Beyaz ve kahverengi uyumu çok hoş dururken hem klasik hem de etkileyici bir görünüm sunuyor. Taban olarak daha alçak topuk tercih edilmiş ve su geçirmez kumaş kullanılmış.

BİZE ULAŞIN