Yeni Bir Ajan

Orson Fortune, Bond’dan sonra takip edilmeye değer bir ajan. Merakla beklediğimiz filminde, kahramanımızın kolunda bir Panerai saat olacak.

Giriş Tarihi: 05.05.2021 15:36

Yazı: Özge Dinç

Five Eyes filminin ilgimizi çekmesi için çok sebep var. Öncelikle James Bond'dan sonra takip edilmeye değer (ve muhtemelen devamı gelecek) yeni bir ajan filmi. İkincisi, Guy Rutchie gibi kendine has bir yönetmen çekiyor. Üçüncüsü, Jason Statham ve Hugh Grant gibi dev oyuncuları barındırıyor. Dördüncüsü, filmin bir kısmı Türkiye'de çekildi.

Dahası, ajanın kolunda bir Panerai var. Dünya için tehdit olan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileşmesini önlemek için bir silah tüccarının izini sürmek üzere uluslararası bir istihbarat ittifakı tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune'u (ve CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel'i) izleyeceğimiz film yıl sonunda vizyona girecek. Ajan dünyayı dolaşırken, Katar'ın başkenti Doha'dan sonra Türkiye'ye geliyor; çekimler Şubat ayında Antalya Kaleiçi'nde yapılmıştı.

1860 Floransa doğumlu olan, İtalyan Donanması için uzman dalış birliklerine saat üretmesiyle tanınan Panerai'nin, Neuchâtel'deki tesisinde üretilen üst düzey saatlerinden Submersible GoldtechTM 42mm (PAM1164) ve Submersible CarbotechTM 47mm (PAM1616) dahil birkaç modelini de filmde göreceğiz.

İşte size, saat markası ve ajan filmi işbirliklerinde yeni perde: Sene sonunda vizyona girecek filmde Jason Statham'ın koluna dikkatli bakın.

BİZE ULAŞIN