Jada Pinkett Smith Oscar Tokadı Hakkında Konuştu

Jada Pinkett Smith, Facebook Watch dizisi Red Table Talk'un yeni bölümünde olayı ele aldı.

Giriş Tarihi: 03.06.2022 16:20

Kocası Will Smith'in 2022 Oscar'larında sahnede Chris Rock'a tokat atmasından iki ay sonra Jada Pinkett Smith olayla ilgili düşüncelerini paylaşıyor.

Jada Pinkett Smith Facebook Watch serisinin yeni bölümü Red Table Talk'ta hem Smith hem de Rock'ın olayı geride bırakıp arkadaş kalmasını umduğunu söyledi.

"Şimdi, Oscar gecesiyle ilgili en büyük umudum, bu iki zeki, yetenekli adamın iyileşmek, bunu konuşmak ve uzlaşmak için bir fırsatının olması" dedi. "Dünyanın bugünkü durumu? İkisine de ihtiyacımız var ve aslında hepimizin birbirimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. O zamana kadar, Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam ediyoruz ve bu birlikte yaşam denen şeyi bulmaya devam ediyor." ifadelerini kulladı.

Anne Adrienne Banfield-Norris ve kızı Willow Smith'in eşlik ettiği Pinkett Smith, Rock'ın GI Jane Oscar şakasının temeli olan ve nihayetinde tokata yol açan alopesi ile savaşını da ele aldı.

Alopesi, kişinin saçlarını kaybetmesine neden olan bir durumdur. Bazıları sadece birkaç noktada kaybeder, bazıları ise hepsini kaybeder. Pinkett Smith, tıraşlı saç görünümünü benimsemiş ve bunu yaparken inanılmaz görünse de, saç bir kadın için çok kişisel olduğundan ve onu kaybetmek onun özgüvenini etkileyebileceğinden saç dökülmesiyle kabullenilecek bir yere gitmenin onun için zor olduğunu anlattı.

"Bu şovun gerçekten önemli olduğunu düşünmemin nedenlerinden biri, alopesiden muzdarip insanlardan çok fazla sosyal yardım almam, alopesiden muzdarip çocuklarım olması ve bunun hakkında konuşmamaları çünkü etrafta çok fazla utanç var" dedi. "Etrafta alopesi olan ve bizim bilmediğimiz o kadar çok insan var ki. Alopesi topluluğunun, kardeşlerimizin hikayelerini anlatmasına izin vermenin çok önemli olduğunu hissettim. Bence insanlar alopesinin ne olduğunu ve etkilerini anlamıyorlar."

Oscar tokatından bu yana, Smith sektöreden bir nevi uzaklaştırıldı. Ödül törenindeki davranışı için bolca özür diledi, ancak nihayetinde önümüzdeki 10 yıl boyunca tüm Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi etkinliklerinden yasaklandı . Rock, herhangi bir suçlamada bulunmadı ve olay hakkında kamuoyu önünde konuşmadı (seyircinin kendisini ayakta alkışladığı bir stand-up gösterisi dışında), ancak yakında bunun hakkında konuşacağına söz verdi, "Ve bu olacak. Ciddi ve komik."

BİZE ULAŞIN