2024 MET Gala Saat Raporu

Bileklerdeki güzel saatleri tespit etmek için çok iyi bir zamandı.

2024 MET Gala Saat Raporu

Yazı Jonathan Evans

Çeviri Mehmet Çelik

MET Gala çoğu zaman -ve doğrusu da bu elbette- modanın en büyük gecesi olarak değerlendirilir. Ancak daha teknik bir tanım isterseniz, saat dünyası için kırmızı harflerle yazılmış bir gün de diyebilirsiniz. Yüksek kaliteli saatler, ünlüler ve moda dünyasının kesiştiği her etkinlik kültürel hayatın giderek daha büyük bir parçası haline geldikçe, kırmızı halı sadece kıyafetinizi değil, bileğinizdeki saati de göstereceğiniz bir yer haline geldi.

İşte bu yeni dünya düzenini 2024 MET Gala'da fazlasıyla gördük. Tanınmış yıldızlardan taze ünlülere kadar müzeye gelenler, saatlerini görebilmemiz için gerekli olan (bazen tuhaf) pozları vermekten çekinmediler. Bir kolun Napolyon gibi kıvrılması mı? Ceketin düğmesinin yeniden ayarlanması mı? Manşetin üzerine takılan saat mi? Sözde bir kaşıntıyı gidermek için çeneye doğru uzanan bir el mi? Hepsi vardı, tüm bu hareketler ve daha fazlası sergilendi. Ama zaten biz tam da bunun için buradayız.

Çünkü galaya gelen erkekler bu saatleri ne kadar çok sergilerse, Esquire ekibi için de onları tanımlamak ve size bu raporu sunmak o kadar kolay olacaktı. Yine de bu seçki Costume Institute tarafından düzenlenen "Uyuyan Güzeller: Yeniden Uyanan Moda" sergisinin açılışını kutlamak için ünlülerle birlikte gelen her saati içermediğini belirtelim. Ancak söz edilmesi gereken tüm önemli saatleri bulabilirsiniz. Hangi saatlerin ilginizi çektiğini görmek için bir göz atın.

BİZE ULAŞIN