Steakhouse değil,şehir kulübü

Süleyman Dilek, Günaydın ekolünden yetişme bir şef. Günaydın'da tam 13 yıl çalışan Dilek'i bilen bilir; hani şu kafasında şapkasıyla dolaşan 'Kovboy Süleyman". 13 yılın yedi yılını Günaydın Bostancı'da geçiren Süleyman Dilek, aslında mesleğe bir tesadüf sonucu başlamış. Dilek, lise yıllarında "Yaz tatilinin iki ayında çalışayım, harçlığımı toplayıp daha sonra da tatil yaparım." fi kriyle başladığı çıraklığı, Cüneyt Asan'ın enteresan kasap şovlarını gördükten sonra bir mesleğe dönüştürmeye karar vermiş. "Cüneyt Usta'nın mekânı normal mahalle kasaplarından çok farklıydı. Bir Amerikan barlı kasap havasında hizmet veriyordu, dükkân o günün en ünlü oyuncuları ve futbolcularıyla dolup taşıyordu. Ustanın şovlarını gördükten sonra bu mesleği öğrenmeye ve kasap olmaya karar verdim." diyen Dilek tam yedi yıl Günaydın Bostancı'da çalıştıktan sonra terfi ederek Şaşkınbakkal Günaydın Burger'ın şefi olmuş. Ardından Ankara'da Arjantin Caddesi ve Filistin Caddesi üzerinde açılan Günaydın Steakhouse'ların genel müdürü olmuş. Ankara macerasını da başarıya ulaştırdıktan sonra tekrar İstanbul'a atanan Dilek, bu kez Etiler Günaydın'ın başına geçmiş.

BİZE ULAŞIN