Kayak Sonrası Stiline Yeni bir Dokunuş

Hemington’ın Aspen Koleksiyonu, kayak sonrası stiline kışın ruhuna uygun bir dokunuş katıyor.

Giriş Tarihi: 08.01.2024 15:41 Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 15:46

Bu kış, unutulmaz anılara imza atacağınız kış tatilinde şık ve rahat olmak da oldukça önemli. Kayak sonrası tarzınızı yaratabileceğiniz Hemington Aspen koleksiyonu, kayak sonrası stili için birbirinden şık parçalara ev sahipliği yaparak imdadınıza yetişiyor.

Kayak sonrası stil denince akla kaşmir karışımlı yün kazaklar geliyor. Renkli, çizgi veya baklava desenli kazaklarla hareketli bir kombin yapabilir; koleksiyonda bulunan boğazlı kazakların yumuşak dokusuyla kışın içinizi ısıtabilirsiniz. Birbirinden şık ve sıcak tutan kaşmir pantolonlar ile kombininizi güçlendirebilirsiniz. Kaşmir ürünler için hemen tıklayıp detaylı inceleyebilirsiniz.

Yuvarlak, yarım, boğazlı ve balıkçı yaka seçenekleri rahatınıza en uygun olanı seçmenizi kolaylaştırır. Boğazlı yaka kazakları koyu denim pantolonlarla kombinleyip şık bir kombin yapabilirsiniz. Kayak sonrası kombin fikirleri arasında gömlek-jean de hoş bir seçenektir.

Lacivert denim pantolon ile kaşmir yün karışımlı kazakları bir arada giyerek hem rahat hem şık bir kombin yapabilirsiniz.

Çarpıcı desenlerle öne çıkan atkı ve bereler ise stilinin vazgeçilmez parçalarıdır. Soğuktan korunmaya yardımcı parçalar eşsiz şıklık için de mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Kombininizi saat ve gömlek gibi aksesuarlarla tamamlayarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kaz tüyü mont kayak tatilinizin kurtarıcısı olacak

Aspen Koleksiyonu'nun en favori parçalarından biri kaz tüyü montlar…

Kaz tüyü mont, kaz tüyü dolgusu sayesinde mükemmel ısı yalıtımı sağlıyor. Su ve rüzgâr geçirmeme özelliğine sahip olmaları nedeniyle kışın soğuk günlerde en sevdiğiniz kurtarıcınız olmaya aday. Kalıpları, modelleri ve cep kesimleriyle dilediğiniz zevke göre kaz tüyü mont bulmanız mümkün.

Aspen Koleksiyonu ile gündüzden geceye...

Hemington'un Aspen koleksiyonu ile günün her anı şık kombinler yapabilirsiniz.

Beyaz saf pamuk gömlekler hem tek başına giyildiğinde hem kazakların içinde hoş bir tarz yaratır. Kış tatilinde giyilecekler arasında tarzınızı tamamlayacak kaşmir karışım slim fit denim pantolonlar da vardır. Aspen koleksiyonundan yapacağınız kar tatili kombinlerini bağcıklı el yapımı süet botlarla tamamlayabilirsiniz. Şık ve konforlu ayakkabı seçenekleri tüm kombinlerle kolayca uyum sağlar.

Hemington'ın Aspen koleksiyonundaki yelek ve ceketleri kullanarak karlı hava kombinleri oluşturmak mümkün. Gömlek üzerine giyeceğiniz kaşmir karışımlı yün ceketler hem sizi sıcak tutar hem de zamansız şıklık yaratıyor. Merinos yününün rahatlık, konfor ve doğallığı kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Kaşmir ise kaliteli ve ısı değişimlerine uygun bir seçenek sunuyor.

BİZE ULAŞIN