Tim Burton'ın "Wednesday"i Hakkında Bildiklerimiz

Addams ailesi hiç gitmemiş gibi geri döndü.

Giriş Tarihi: 10.10.2022 10:02

Addams ailesi ürkütücü sezon için tam zamanında geri döndü.

Bu sonbahardan itibaren Netflix, Addams Ailesi klanın en büyük çocuğu olan ve Jenna Ortega tarafından canlandırılan Wednesday Addams'a odaklanan Tim Burton'ın yeni dizisi "Wednesday"i yayınlayacak.

Addams Ailesi , 1960'ların orijinal televizyon şovu, animasyon özellikleri, bir Broadway prodüksiyonu ve popüler filmler de dahil olmak üzere yıllar içinde bir dizi yineleme gördü, ancak bu, hayranların en sevdiği karakterin zamanını ilk kez spot ışığı altında tutması olacak.

Gösteri sorumlusu Miles Millar, Vanity Fair'e verdiği demeçte, "[Tim Burton] Wednesday ile birlikte olmak ve karakteri keşfetmek için zamanınız olmasına ve her şeyi bir saat 45 dakikada tamamlamanız gerekmemesine gerçekten bayıldı. Gösterinin tutkusu, onu 8 saatlik bir Tim Burton filmi yapmaktı."

WEDNESDAY OYUNCU KADROSU

Yepyeni bir Addams ailesi görüyoruz. Scream yıldızı Jenna Ortega, Netflix dizisindeki baş karakteri canlandırırken ona; Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez), Fred Armisten (Fester Amca) ve Wednesday'in küçük kardeşi Pugsley rolünde Isaac Ordonez eşlik edecek.

1990'ların Addams Ailesi filmlerinde Wednesday Addams'ı oynayan Christina Ricci, dizide Marilyn Thornhill olarak yer alacak.

WEDNESDAY DİZİSİNİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Ünlü ürkütücü film yönetmeni Tim Burton, Smallville'in yaratıcıları Miles Millar ve Alfred Gough'un yardımıyla seriye öncülük ediyor. Akademi Ödüllü kostüm tasarımcısı Colleen Atwood da gemide.

WEDNESDAY'İN KONUSU NE?

Addams Ailesi'nin film, televizyon ve hatta sahne için birden fazla yinelemesi olmasına rağmen, "Wednesday" Addams Ailesi'nin tek birreyine odaklanan ilk iş oldu. Vanity Fair' göre dizi, prestijli yatılı okul Nevermore Academy'nin bulunduğu küçük kasabada gerçekleşen bir dizi cinayeti takip ediyor. Ancak bu cinayetler Wednesday' rahatsız etmiyor veya korkutmuyor, tam tersi bir etkiye yapıyor.

Wednesday'in annesi Morticia ile olan ilişkisinin de araştırılması bekleniyor. Gough, "Sezon boyunca asılı kalan ilişki, gerçekten Wednesday'in Morticia ile olan ilişkisidir" diyor. "Morticia kadar göz alıcı bir annenin gölgesinden nasıl çıkarsın?"

WEDNESDAY NETFLİX'TE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Wednesday, 23 Kasım'da akış platformunda prömiyer yapacak.

BİZE ULAŞIN