Squid Game 2. Sezonu Resmen Onaylandı

Netflix, Squid Game'in 2. sezonu için resmen çalışmalara başlandığını açıkladı.

Giriş Tarihi: 13.06.2022 11:47

Aylarca süren spekülasyonlardan sonra Netflix, en çok izlenen orijinal dizisi Squid Game'in mega-hit ilk sezonunun yayınlanmasından dokuz ay sonra ikinci sezon onayını aldığını duyurdu.

İkonik Red Light, Green Light bebeği Young-hee'yi içeren kısa bir teaser'a ek olarak, yayın devi yaratıcı Hwang Dong-hyunk tarafından imzalanan ve gösterinin hayranlarına yönelik bir bildiri yayınladı.

Mektupta şu ifadeler yer alıyor: "Yepyeni bir sezona hazır olun. Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Squid Game"in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak, "Squid Game" sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı. Squid Game'in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Front Man de öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca, Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız. Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere! Hwang Dong-hyuk "Squid Game''in Yönetmeni, Senaristi ve Baş Yapımcısı"

Squid Game'in ilk sezonu 115 milyon seyirciye/haneye ulaşırken, 1,650,450,000 saat izlenerek rekor kırdı. İlk sezonda, paraya ihtiyacı olan bir grup insan, büyük bir ikramiye için ölümle sonuçlanan oyunlar oynamak zorunda bırakıldı. Dizide, işin arkasındaki oluşum da ortaya çıktı ve sürpriz bir final izleyiciyi karşıladı. Başrol oyuncuları Lee Jung-Jae ve Ho-Yeon Lee SAG Ödülleri kazanarak tarihe geçti. İkinci sezonda da yeni bir oyun planı olması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN