Squid Game Başrolü Lee Jung-jae Gucci'nin Marka Elçisi Oldu

Netflix'in hit dizisi Squid Game'in başrolü Lee Jung-jae, Gucci'nin global marka elçisi olduğunu duyurdu.

Giriş Tarihi: 12.11.2021 11:51 Güncelleme Tarihi: 12.11.2021 11:54

Squid Game dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Lee Jung-jae, Gucci'nin en yeni küresel marka elçisi olarak ilan edildi.

Ayrıca My Girlfriend is a Gumiho ve A Love To Kill filmlerindeki rolleriyle tanınan aktris Shin Min-a'nın da markaya elçi olarak katıldığı açıklandı.

Lee Jung-jae, Netflix dizisi Squid Game'de ana karakter Seong Gi-Hun'u oynuyor ve yakın zamanda Gucci'nin sponsor olduğu 2021 LACMA Art+Film Gala'ya katıldı. Şu anda, yaklaşan filmi Hunt için ilk yönetmenlik denemesi üzerinde çalışıyor.

Netflix'in rekor kıran dizi Squid Game'de Seong Gi-hun karakterini canlandıran Lee Jung-jae, dizinin ikinci sezon ihtimaline dair soruya "Bu karakteri yeniden oynamalıyım" yanıtını verdi.

Entertainment Weekly'e konuşan Lee Jung-jae'ye rekor kıran dizinin ikinci sezonu olup olmayacağı soruldu. Lee "İzleyicilerimizden çokça sevgi ve destek aldığım için tabii ki ikinci sezon olursa bu karakteri oynamalıyım. Ancak bu noktada hikâyenin nasıl devam edeceğine dair hiçbir şey bilmiyorum" dedi.

Lee, "Gi-hun'un rolü yine ana karakter mi olur yoksa daha küçük bir rolü mü olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun tabii ki oynamak isterim"

Lee aynı zamanda Squid Game'de yer alan ölümcül oyunlardan hangisinin en zoru olduğuna ilişkin soruya cevap verdi. Oyuncu, "duygusal anlamda en zorlandığı" oyunun bal eteği olduğunu söyledi. Lee, "Çok az hareketle oynamak zorundaydım" dedi.

BİZE ULAŞIN