Squid Game'in 2. Sezonu Geliyor

Squid Game dizisinin senaristi ve yönetmeni Güney Koreli Hwang Dong-hyuk diziye gösterilen "yoğun talep ve sevgiden" dolayı ikinci sezonu çekmekten başka seçeneklerinin kalmadığını söyledi.

Giriş Tarihi: 10.11.2021 12:12

Dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisi hayranlarına dizinin yaratıcısından sevindiren haber geldi. "Squid Game"inin yaratıcısı, Güney Kore'deki çoğu TV şovunun sadece bir sezon sürmesine rağmen, hit TV dizisinin ikinci sezon için geri döneceğini söyledi.


Hwang Dong-hyuk ve Lee Jung-jae

Dizinin küresel başarısı nedeniyle Hwang Dong-hyuk, "Neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum" dedi. Dizinin Los Angeles'ta düzenlenen özel gösteriminde konuşan yönetmen Hwang Dong-hyuk, "İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi var." dedi.

Yönetmen Dong-hyuk, ikinci sezonun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu düşündüğünü belirtse de şu anda kafasında planlama sürecinde olduğunu açıkladı. Hwang Dong-hyuk, gösterilen yoğun ilginin karşılığında ikinci sezonun çekileceğini "Gi-hun dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak, size bunun sözünü veriyorum" sözleriyle onayladı.


Lee Jung-jae, Jung Hoyeon, Hwang Dong-hyuk ve Park Hae Soo

Netflix resmi olarak ikinci sezonu açıklamadı. Lee Jung-jae'nin başrolünde yer aldığı dizi Borca batmış 456 insanın, 39 milyon dolarlık ödülün cazibesine kapılıp ölümcül bir yarışın içine sürüklenmesini anlatıyor.

BİZE ULAŞIN