Bridgerton 3. ve 4. Sezon Onayını Aldı

2. sezon için hala kesin bir yayın tarihi olmasa da; Bridgerton dizisinin 3. ve 4. sezon onayları aldığı açıklandı.

Giriş Tarihi: 14.04.2021 11:12 Güncelleme Tarihi: 14.04.2021 11:15

Henüz ikinci sezonunun yayın tarihi belli olmayan Bridgerton, şimdiden üçüncü ve dördüncü sezon onayını aldı. ayranlar ise 2. sezonda olmasa bile Regé-Jean Page'in gelecek sezonlarda belli bir süre görünebileceğini umuyor.

Netflix'in küresel TV başkan yardımcısı Bela Bajaria yaptığı açıklamada, "Bridgerton, bizi ayağa kaldırdı. Shonda liderliğindeki yaratıcı ekip malzemeyi biliyordu ve üyelerimiz için güzel, duygusal, romantik bir drama sundu. Gelecek için heyecan verici planları var ve izleyicilerin bu şova hayran olmaya devam edeceğini düşünüyoruz. Uzun bir süre "Bridgerton" işinde olmayı planlıyoruz." dedi.

Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. Julia Quinn'in çok satan romanlarından esinlendi.

İlkbaharda üretime başlayan ikinci sezon, Julia Quinn'in Bridgerton serisinin ikinci kitabı The Viscount Who Loved Me'de anlatıldığı gibi, Jonathan Bailey'nin canlandırdığı en büyük Bridgerton kardeşi Anthony için uygun bir evlilik arayışını anlatacak. Dizide ayrıca, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Ruby Barker, Adjoa Andoh, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Ruby Stokes, Will Tilston ve Florence Hunt gibi isimler rol alıyor.

BİZE ULAŞIN