Ünlüler ‘Tek Dünya’ için birleşti

Lady Gaga, Alicia Keys, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Celine Dion, hepsi Dünya Sağlık Örgütü için sahnede. 18 Nisan’da yıldız isimlerin katılımıyla gerçekleşecek One World: Together at Home (Tek Dünya: Hep birlikte evdeyiz) etkinliğinde koronovirüsle mücadelede müziğin birleştirici gücünden yararlanılacak.

Giriş Tarihi: 17.04.2020 14:06 Güncelleme Tarihi: 17.04.2020 19:22

Ünlü markalar ve yıldız isimler koronovirüs salgınıyla mücadele eden Dünya Sağlık Örgütü ve COVID-19 Dayanışma Fonu'na destek olmak için 18 Nisan Cumartesi küresel bir yayına imza atacak. Global Citizen iş birliğiyle hayata geçirilecek "One World: Together at Home" adlı etkinlikte müzik dünyasından birçok ünlü isim ev performanslarıyla sahne alacak. Global Citizen Ortak Kurucusu ve CEO'su Hugh Evans, One World: Together at Home aracılığıyla sağlık çalışanlarının onurlandırılacağını ve koronavirüs salgınıyla küresel mücadelede dayanışmanın destekleneceğini söyledi.

Yıldızlar Geçidi

Cumartesi günü Türkiye saatiyle sabaha karşı 03.00'de gerçekleşecek etkinliğin sunuculuğunu Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Ellen Degeneres ve Stephen Colbert üstlenecek. Lady Gaga'nın küratörlüğünde gerçekleşecek konserde, birçok ünlü isim performans sergileyecek. Alicia Keys, Andrea Bocelli, Anitta, Annie Lennox, Billie Eilish, Camila Cabello, Celine Dion, David ve Victoria Beckham, Ellie Goulding, Elton John, Taylor Swift, Rita Ora, Pharell Williams, Kesha, Jennifer Lopez, Luis Fonsi etkinlikte yer alacak yıldızlardan sadece birkaçı… Sağlık çalışanlarını desteklemenin yanı sıra karantina altındaki insanlara moral aşılamak için gerçekleşecek etkinlik dünya ile eş zamanlı olarak Esquire Web sitemizde yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN