Idris Elba, James Bond olmayacağını duyurdu

'James Bond' olacağı yönündeki sorulara cevap veren Idris Elba, "Hayır, o ben değilim" diyerek iddialara noktayı koydu. Öte yandan 25.'si çekilen Bond filmi yönetmensiz kaldı...

Giriş Tarihi: 25.08.2018 10:23

İlk 'siyahi James Bond' olması beklenen Idris Elba, 007'yi canlandıracağı iddialarına yanıt verdi. İngiliz oyuncu Idris Elba'nın James Bond serisinin yeni filminde 007'yi canlandıracağı iddiaları asılsız çıktı. Filmin yapımıcısı Barbara Broccoli'nin "Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman" açıklaması iddiaları güçlendirmiş olsa da Idris Elba, filmde rol almayacağını açıkladı.

45 yaşındaki Altın Küre ödüllü oyuncu, önceki yönetmen koltuğunda oturduğu Yardie filminin galasında, James Bond olacağı yönündeki sorulara cevap vererek, "Hayır, o ben değilim" dedi. Elba daha önce de Twitter'dan, "Aldatmacalara kanmayın" diyerek asılsız iddialara gönderme yapmıştı.

JAMES BOND'UN 25. FİLMİ YÖNETMENSİZ KALDI

Öte yandan 25'incisi çekilecek olan James Bond filmi yönetmensiz kaldı. Trainspotting, Gün Işığı, Milyoner ve 127 Saat gibi önemli filmlere imza atan Oscar'lı yönetmen Danny Boyle, fikir ayrılıkları sebebiyle filmi yönetmekten vazgeçtiği açıkladı. Boyle'un uzun yıllardır birlikte çalıştığı deneyimli senarist John Hodge tarafından yazılan senaryonun filmde kullanılıp kullanılmayacağı da bilinmiyor. Serinin önceki tüm filmlerini kaleme alan Neal Purvis ve Robert Wade ikilisinin senaryosu, projeye Danny Boyle atandığında rafa kaldırılmıştı.

BİZE ULAŞIN