PUBG Mobile Lite bahar kutlaması yapıyor!

Dünyaca ünlü popüler mobil oyun PUBG Mobile, bahar için yeni bir güncelleme yaptı. Corona virüsünden dolayı evlere kapanan vatandaşlar artık oyunlarla daha çok vakit geçiriyor. PUBG Mobile da oyuncularını daha da eğlendirmek amacıyla geliştirmeler yapıyor.

Giriş Tarihi: 19.03.2020 12:55 Güncelleme Tarihi: 19.03.2020 12:59

En çok oynanan mobil oyunlardan PUBG Mobile, PUBG MOBILE LITE 0.16.0 güncellemesi ile oyunları daha keyifli hale getiriyor. Daha hızlı ve daha az yer kaplayan PUBG MOBILE LITE versiyonunda yeni güncellemeyle birlikte önemli değişiklikler de oluyor.

KİRAZ AĞACI TEMASI

Yeni güncelleme "Varenga Çiçek Açıyor" temasını içeriyor ve oyuncular kiraz ağacı altında buluşuyor. Bahar dekorlarıyla süslenen oyunda kiraz ağıcının bulunduğu yerlerde görülme olasılığı yüksek olan piknik sepetleri devreye giriyor. Sepeti bulabilen şanslı oyuncular arasında olanlar içerisinden çıkan İşaret Fişekleri ve Boya Bombaları kullanabilecek.

İşaret Fişekleri, içerisinde güçlü silahların bulunduğu Süper airdrop çağırmak için kullanılırken, Boya Bombaları ise karakterleri bahar renklerine boyayan eğlenceli boyalar açığa çıkarıyor.

Böylesine güzel özel eşyaların yanı sıra oyunda başka güncellemeler de yapıldı. Örneğin Varenga Haritası iyileştirildi ve silahlarda geliştirmeler yapıldı. Klasik mod ve PlayLab, yeni Battle Royale modu olarak birleştirilirken Arapça, Fransızca ve İspanyolca dilleri de oyuna eklendi.

BİZE ULAŞIN