Apple Haritalar’dan kullanıcılarını sevindiren özellik!

Özellikle seyahat severleri mutlu edecek bir özellik Apple Haritalar’a eklenecek. Apple kullanıcıları “Harita” özelliğinden navigasyon olarak faydalanıyordu. Şimdi ise bu özellik daha kullanışlı hale gelerek faydalarını arttıracak.

Giriş Tarihi: 06.03.2020 16:59

Gidilen şehirlerde ve ülkelerde tek başına olsanız da rahat gezmenizi sağlayan harita özelliği, aranılan binaları, havaalanlarını, plajlar, parklar gibi yerleri net ve güvenilir bir şekilde gösteriyor. Tüm dünyada popüler olan ve aktif kullanılan Apple Haritalar artık daha çok tercih edilecek.

YOL TARİFİNİN ÇOK DAHA FAZLASI GELECEK

Gidilecek yeri kolayca bulmanızı sağlayan Apple Haritalar, yol tarifi yaparak yönlendiriyordu. Şimdiki yeni özellik ise adeta bir rehber kolaylığı sunacak. Gezilecek yerleri, gidilmesi gereken mekanları gösterirken önerilerde de bulunacak.

Apple tarafından bir süre önce açılan ve kısa zamanda tekrar kaldırılan yeni iş ilanları, bu durumu doğrular nitelikteydi. Harita uygulamasında görev yapacak ve Culver City'de çalışacak bir yazar/editör aranıyordu. Bu kategoride biri işe alındıysa geliştirmelere başlanmış demektir. Artık seyahat etmek daha kolay hale gelecek. Apple Haritalar sayesinde gidilecek mekanlara daha kolay karar verilecek. Trendler de baz alınarak yönlendirmeler yapılabilir ve bir arkadaş önerisiymişçesine fayda sağlayabilecek gibi görünüyor.


BİZE ULAŞIN