Twitter’a yeni özellik geliyor!

Sosyal medya uygulamaları tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Popüler sosyal medya uygulamalarından biri de Twitter olarak karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar pek çok uygulamaya uyarlanan yeni özellik artık Twitter’da da olacak.

Giriş Tarihi: 10.03.2020 17:43 Güncelleme Tarihi: 10.03.2020 17:46

Twitter kullanıcılarını sevindirecek yeni özellik, özellikle Instagram'da oldukça aktif kullanılan "Hikayeler" özelliğine benziyor. Bu özellik Twitter'da "Fleets" olarak adlandırılıyor ve şimdiden teknoloji severleri heyecanlandırmaya başladı.

"FLEETS" İLE DURUM PAYLAŞILABİLECEK

Snapchat ile başlayan ve Facebook, Instagram gibi uygulamalarda da popüler hale gelen hikayeler (story) özelliği artık Twitter'da da olacak. 24 saat kalan hikayelerde durumlar paylaşılabilecek. Bu özellik mobil kullanıcılar için sunulacak.

24 saat sonunda kaybolacak olan hikayelerin Instagram'daki gibi profile sabitlenemeyeceği düşünülüyor. Şu an Brezilya'da sunulan özelliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil. Test aşamasında olan bu yeni özellik, IOS ve Android kullanıcıları için erişime açılacak. Görseller, videoların olabileceği hikayelere link ve gifler eklenebilecek. Bu hikayelere beğeni yapılamayacağını ve retweet alınamayacağını belirtmeliyiz.

BİZE ULAŞIN