Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri nelerdir?

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, Mi Mix Alpha modelini tanıttı. Daha tanıtılmadan bile heyecanla beklenen Xiaomi Mi Mix Alpha akıllı cep telefonunun özellikleri de netleşmiş oldu. İşte cam tasarımıyla ilgi gören Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri…

Giriş Tarihi: 24.09.2019 16:39 Güncelleme Tarihi: 24.09.2019 16:41

Popüler telefon markası Xiaomi, Mi Mix Alpha telefon modeli ile şimdiden ilgi odağı oldu. Hem tasarımı hem de performansıyla büyük kitlelere hitap eden Xiaomi Mi Mix Alpha fiyatı da merak ediliyor.

XIAOMI MI MIX ALPHA ÖZELLİKLERİ

Tamamen cama bürünen Xiaomi Mi Mix Alpha modeli kendini farklı bir kulvara alıyor. Ekran üzerinde herhangi bir tuş ya da dokunmatik tuşlar yer almıyor.

Snapdragon 855+ işlemciye sahip olan modelin 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı bulunuyor.



Ön ekranında tuş olmadığı gibi kamera da eklenmemiş. Arka kısmında ise 3 ayrı kameraya yer verildi. 108 Megapiksel ana kameranın yanı sıra 20 Megapiksel geniş açı ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto yer alıyor.

Telefonda büyük sensör bulunduğundan düşük ışıkta istediği görüntüyü yakalayamayanlar müjdeli haberi alacak. Artık daha aydınlık fotoğraflar çekilebilecek.

4.050 mAh pili olan ve 40W hızlı şarj sistemi bulunan Xiaomi Mi Mix Alpha modeli, 5G'yi destekleyen özelliğiyle de oldukça iddialı geliyor.

XIAOMI MI MIX ALPHA FİYATI

Xiaomi Mi Mix Alpha fiyatı ise 9.999 yuandan olarak biliniyor. Bu fiyatı TL'ye çevirdiğimizde yaklaşık 16.000 liraya denk geliyor.

BİZE ULAŞIN